Rekryteringsföretag Sundsvall

Söker du efter personal i Sundsvall? Academic Work hjälper dig med din rekrytering. Vi är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa företag växa med rätt kompetens.

Kontakta oss

Rekrytering Sundsvall

När du väljer Academic Work för din rekrytering i Sundsvall får du som kund hjälp genom hela rekryteringsprocessen. Våra rekryterare är experter inom sina respektive kompetensområden och har förståelse för de utmaningar som finns på dagens arbetsmarknad. För att ge dig trygghet att rätt person för tjänsten presenteras använder vi den främsta rekryteringsmetoden på marknaden och anpassar varje rekryteringsprocess efter dina behov.

Om vår rekryteringsprocess

Rekrytera young professionals i Sundsvall

Vi är experter på young professionals, studenter och akademiker i början av karriären. Under de senaste 20 åren har vi ägnat mer tid än någon annan i branschen för att lära känna denna viktiga målgrupp. I Sundsvall har vi ett eventmarknadsteam på plats som arbetar i nära samarbete med Mittuniversitetet med vår marknadsföring på campus. Studenter och akademiker utgör en viktig investering för framtiden. Det är de som kommer ta vid när nästa generation går i pension. Det är också de som har den nyaste kunskapen på marknaden, och i kombination med deras nyfikenhet, ambition och driv är de en stor tillgång på många företag.

Hitta till Academic Work Sundsvall

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Sundsvall!

Hitta till Academic Work Sundsvall

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!