Rekryteringsföretag Umeå

Academic Work finns på plats i Umeå för dig som vill rekrytera eller hyra in young professionals. Vi har 20 års erfarenhet i branschen och använder oss av den främsta rekryteringsmetoden på marknaden. Kontakta oss så hjälper vi ditt företag växa med rätt kompetens.

Kontakta oss

Rekrytering Umeå

Söker ditt företag efter personal i Umeå? Academic Work är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med många års erfarenhet i branschen. Våra rekryterare hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen, från kravprofil fram till anställning. Vår nisch och kompetensområde är young professionals, studenter och akademiker i början av sin karriär. En målgrupp vi fokuserat på sedan starten 1998 och idag har en stark relation med. Young professionals har färsk kunskap, ambition och driv och är en stor tillgång på många företag. De är även en viktig investering för framtiden då det är de som kommer ta vid när nästa generation går i pension.

Läs mer om rekrytering

Sedan starten 1998 har vi förmedlat jobb till över 140 000 personer.

Hitta till Academic Work Umeå

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Umeå!

Hitta till Academic Work Umeå

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!