Rekryteringsföretag Uppsala

Är ditt företag i Uppsala i behov av personal? Vi på Academic Work hjälper dig. Vi är experter på bemanning och rekrytering och har förmedlat jobb till över 140 000 young professionals.

Kontakta oss

Rekrytering Uppsala

Är du på jakt efter en rekryteringspartner med lång erfarenhet inom branschen? Vi på Academic Work Uppsala kan hjälpa dig hitta skickliga medarbetare inom en mängd olika kompetensområden. Vi har ett unikt digitalt nätverk av kandidater och ett nära samarbete med Uppsalas universitet och högskolor. När du väljer Academic Work för din rekrytering får du tillgång till kandidaterna i vår databas och din annons visas även i hela vårt annonsnätverk. En rekryteringskonsult guidar dig genom hela rekryteringsprocessen och arbetar engagerat för att hitta de främsta kandidaterna till ditt företag.

Vilka områden rekryterar vi inom?

Tusentals kandidater har tagit nästa steg i karriären med hjälp av oss de senaste 20 åren. Vi har en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess och anpassar kravprofilen efter ditt företags specifika behov. Här är några exempel på områden som vi gärna hjälper dig med rekrytering inom:

Hitta till Academic Work Uppsala

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Uppsala!

Hitta till Academic Work Uppsala

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!