Bemanning och rekrytering i Uppsala

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Uppsala nischade mot studenter och akademiker i början av karriären. Varmt välkommen till oss på Academic Work Uppsala!

Kontakta oss

Academic Work Uppsala

Klostergatan 9, 6 tr
753 21 Uppsala

Bemanning & Rekrytering i Uppsala

Vägbeskrivning

Academic Work i Uppsala hittar du mitt i city, några minuters promenad från Stora torget. Om du går igenom S:t Persgallerian och svänger in precis vid ICA kommer du att anlända till Klostergatan 9 där vi sitter. Vi sitter i ett kontorshotell som heter Trakoja – så ser du Trakoja-skyltar har du kommit rätt. Därefter hittar du oss på plan 6, men vi kommer ner och släpper in dig när du är här. Varmt välkommen till oss på Academic Work i Uppsala!

Om oss på Academic Work Uppsala

Academic Work i Uppsala hittar du i centrala stan. Med tanke på vår nisch, studenter och akademiker i början på karriären, kändes det så dags med ett fast kontor i denna underbara studentstad. I Uppsala har vi ett familjärt team på plats.


Varmt välkommen att besöka oss på Academic Work i Uppsala!

Kontakta oss på Academic Work

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb eller för dig som vill rekrytera personal.

E-mail info@academicwork.se

Växel 020-37 38 40

Kontakta oss
Tipsa en vän!