Rekryteringsföretag Västerås

På vårt kontor i Västerås hjälper vi företag med det vi är allra bäst på – rekrytering. Academic Work är ett bemannings-och rekryteringsföretag som guidar dig genom hela rekryteringsprocessen. Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning efter dina behov!

Kontakta oss

Rekrytering Västerås

Vi vet hur viktigt det är för ditt företag att ha rätt person, på rätt plats. Vi vet också om att rekrytering kan vara en tidskrävande process. När du väljer Academic Work för din rekrytering i Västerås hjälper våra rekryteringskonsulter dig. De är experter inom sina respektive affärsområden och guidar dig med hela rekryteringsprocessen. Tillsammans skapar ni en kravprofil för tjänsten och sedan sköter vi delar som intervjuer och urval.

Läs mer om vårt erbjudande

Ett unikt nätverk av kandidater

Vi är experter på young professionals- studenter och akademiker i början av sina karriärer. Vi tror på att de är en viktig investering för framtiden och en stor tillgång på många företag. Under våra år i rekryteringsbranschen har vi lärt oss mycket om young professionals, och med marknadsföring nära universitet och högskolor har vi byggt upp ett stort nätverk av kandidater. När du rekryterar via oss på Academic Work får du tillgång till vår kandidatbas och möjligheten att annonsera tjänsten i vårt stora annonsnätverk.

Hitta till Academic Work Västerås

Vi på Academic Work finns här för dig inom allt som rör bemanning och rekrytering – för dig som söker jobb och nya utmaningar, samt dig som vill rekrytera och hyra in personal till ditt företag. Klicka på knappen nedan för kontaktuppgifter och vägbeskrivning till vårt kontor i Västerås!

Hitta till Academic Work Västerås

Vi finns i hela Sverige!

Academic Work har 18 lokalkontor runt om i Sverige och även internationellt i Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Schweiz. Välj ett kontor i listan för mer information och kontaktuppgifter!

Tipsa en vän!