Kontaktpersoner

Kontakta oss gärna! Vilken väg som är bäst att välja beror förstås på vad dina frågor gäller och vilken information du är på jakt efter. Vardagar når du oss enklast via chatten här på webben eller genom vår växel. Kan de inte lösa ditt ärende på plats så hjälper de dig gärna vidare till rätt person hos oss.

För dig som företag

Om du representerar ett företag och är intresserad av att veta mer om oss eller redan nu vet att du vill ha hjälp med bemanning eller rekrytering så lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss. 

För dig som jobbsökande

För dig som letar efter jobb och vill ha mer information så kan du läsa mer på sidan Vanliga frågor - eller så vänder du dig direkt till vår jobblista där du hittar alla våra lediga jobb. Har du sökt ett jobb och har frågor om en specifik tjänst hittar du kontaktuppgifter direkt i jobbannonsen. Eller så vänder du dig till vår chat. Chatten har öppet vardagar 9-21 (stänger 17 på fredagar) och syns nere i högra hörnet när den är bemannad. 

Event, föreläsningar och sponsring på högskolor och universitet

Vi besöker flertalet högskolor och universitet varje vecka. Kontakta oss gärna om du vill komma i kontakt med oss angående aktiviteter på just ditt campus. Hör gärna av dig till Mikaela Wingbro Herngård som ansvarar för vår eventmarknadsföring i Sverige.

Har du tankar kring din kandidatupplevelse? 

Vi vill att det ska kännas enkelt att söka jobb via oss och att du som kandidat ska vara nöjd med processen. Har du tankar eller feedback kring hur du upplever att processen och återkopplingen fungerar? Då är du välkommen att höra av dig till info@academicwork.se så ser våra ser vi till att din feedback kommer till rätt person hos oss.

Ansvarig för diskrimineringsfrågor

För oss på Academic Work är det viktigt att alla känner sig välkomna och rättvist behandlade. Känner du att du har utsatts för diskriminering i någon av våra bemannings- eller rekryteringsprocesser kan du kontakta Malin Dahlqvist som är ansvarig för diskrimineringsfrågor hos oss. Är du konsult ber vi dig att i första hand ta kontakt med din konsultchef.

Frågor om Annonsering? 

Om du har frågor om vår externa annonsering och medieinvesteringar, kontakta då Amanda von Horn Franzén, vår Media Investment Manager så hjälper hon dig!

Andra kontaktpersoner

Växeln: 020-37 38 40
Email: info@academicwork.se
Presskontakt - Helena Bongsell

Tipsa en vän