Sökresultat
Annons-ID: 15097484

Account Manager till Academic Work i Gävle

Academic Work Sweden AB

Välkommen till ett sammanhang där dina personliga egenskaper och driv väger tyngre än betyg och CV. Och vem vet, kanske är det du som står på scenen, när vi belönar våra bästa medarbetare under Awards-galan 2024!

Företag: Academic Work Sweden AB

Stad: Gävle

Jobbkategori: Sales

Omfattning: Heltid, Tillsvidare, 6 mån provanställning

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Enligt vår erfarenhet finns det ingenting som kan ersätta det personliga drivet. Ingen utbildning eller erfarenhet i världen går upp mot din vilja att ta dig framåt. Och ingenstans kan du få så tydliga resultat av dina ambitioner som inom säljyrket, förutsatt att du hittar en plats där man ser dig och värdesätter just din potential.

Vi är den platsen. Om du är villig att bidrar med din energi och drivkraft så har vi resten som krävs för att du ska lyckas. Vi hjälper dig med kunskap och ger dig verktyg som du kommer behöva, oavsett om du är en erfaren säljare eller om det här är ditt första steg in på ett nytt spännande område.

Arbetsuppgifter

 • Prospektering
 • Mötesbokning
 • Säljmöten
 • Omvärldsbevakning

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Har ett års arbetslivserfarenhet av försäljning, med fördel inom B2B och/ eller försäljning av tjänster
 • Talar och skriver obehindrat på svenska, då all kommunikation kommer att ske på svenska. Att du känner dig bekväm med att prata på engelska är också ett krav
 • Innehar B-körkort

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att

 • Du har ambition och gillar att hålla ett högt tempo
 • Du är intresserad av människor, är utåtriktad och knyter gärna nya kontakter
 • Du triggas av att arbeta mot mål och utmanar gärna dig själv
 • Du är ärlig, empatisk och har förmågan att skapa förtroende

Vår rekryteringsprocess

För att söka tjänsten klickar du på "ansök här på annan site" och då kommer du bli omdirigerad till vår interna rekryteringsplattform, där du ansöker om tjänsten. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har några frågor kring rekryteringen går det bra att vända dig till vårt rekryteringsteam på work@academicwork.se.

Academic Work Sweden AB

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans.

Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Bli direktrekryterad till Academic Work Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.