My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104227

Account Manager till ACE Health

Vill du vara med på resan och förändra hjärthälsan för människor världen över? ACE Health söker en nyfiken Account Manager till en unik roll där du erbjuds möjligheten att vara med på en tillväxtresa inom hjärtdiagnostik. Vi strävar efter att vara innovativa och nytänkande inom vår bransch och ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Ansök här

Företag: ACE Health AB

Plats: Arenavägen 47, 121 77 Johanneshov

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning.

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

ACE Health AB är ett innovativt medicintekniskt företag som fokuserar på att optimera vårdprocesser och förkorta väntetiderna för hjärtdiagnostik. Bolaget har precis förvärvat ett holländskt bolag som är Europas största oberoende leverantör av EKG-analys. Bolaget är baserat i Amsterdam med ca 70 medarbetare som, bland annat, analyserar tusentals EKG per dag åt ledande europeiska sjukhus. Genom förvärvet så tar ACE ett betydande steg framåt i ambitionen att bli en global ledare inom hjärtdiagnostik för sjukvården. ACE är ett nystartat entreprenörsdrivet bolag med stor erfarenhet av branschen uppbackat av väldigt starka finansiärer.

ACE präglas av en stark entreprenörsanda med högt i tak. De söker en självgående och proaktiv säljare som trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. I rollen kommer du att ha en central roll i att skapa och utveckla kundrelationer. Du kommer att ansvara för att ta kontakt med potentiella kunder i form av kardiologer, förstå deras behov och presentera våra lösningar på ett övertygande sätt.

Som Account Manager är ditt huvudsakliga ansvar att sälja integrerade lösningar som omfattar både innovativa medicintekniska produkter och högkvalitativa analystjänster. Du erbjuder tjänster som effektiviserar vårdprocessen och sparar tid och resurser åt kunderna genom att förbättra diagnostikprocessen. Det övergripande målet, både för dig och vårdgivaren, är att förbättra vårdens kvalitet och patientupplevelsen genom att minimera tiden till diagnos och därigenom möjliggöra snabbare och mer träffsäker vård. Som en del av ACE-teamet kommer du att spela en avgörande roll i att uppnå dessa mål och bidra till att forma framtiden för medicinsk diagnostik.

ACE värdesätter en proaktiv attityd och uppmuntrar till frihet och högt i tak i arbetet. De tror på att fira framgångar och är övertygade om att ett positivt arbetsklimat leder till ökad produktivitet och engagemang.

Du erbjuds

 • En unik möjlighet att få en fot in på ett spännande bolag i en roll där du får möjlighet att arbeta självständigt och bygga på arbetsuppgifter i takt med din utveckling
 • Att bli en del av ett start-up i stark tillväxtfas med god finansiell grund tack vare investering från investmentbolag
 • Attraktiv lönesättning med bonusmöjligheter på ett bolag som vill belöna framgång.
 • En stimulerande arbetsmiljö där du har kompetenta och erfarna entreprenörer som kollegor och stöd i säljprocesserna.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för hela säljprocesser från prospektering till avslut.
 • Hålla möten både fysiskt och digitalt med potentiella kunder i form av kardiologer eller sjukhus för att identifiera deras behov och presentera ACE lösning.
 • Arbeta proaktivt och lösningsorienterat för att skapa och underhålla kundrelationer med ett mindset av att ”allt är möjligt”.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av att arbeta med försäljning av exempelvis saas-lösningar eller liknande där du är bekväm med att hantera utmanande situationer inklusive förmågan att kommunicera med både kardiologer och administrativ personal på sjukhus.
 • Har förståelse för den akademiska sidan av branschen och att jobba i en klinisk miljö.
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska.
 • Har B-körkort.

Det är meriterande om du har

 • En bakgrund från att arbeta inom eller mot sjukvården.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Mycket god förmåga att arbeta proaktivt och ansvarstagande
 • Orädd
 • Prestigelös
 • Resultatfokuserad med stort affärsfokus

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ACE Health AB

Läs mer om ACE Health här.

Bli direktrekryterad till ACE Health AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Veronica Zetterström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104227

Ansök här