info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099485

Account Manager till Göteborg

Academic Work Sweden AB

Om du är en person som triggas av miljöer där du är omgiven av människor som drivs av att utmana sig själva, tävla och ha riktigt roligt tillsammans, då finns det sannolikt en plats för dig i våra säljteam internt. Kom och joina oss!

Ansök här på annan sajt

Företag: Academic Work Sweden AB

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Den här rollen innebär stort fokus på nätverkande med många kontaktytor. Våra Account Managers är experter på att bygga relationer, de lyckas genom sin kompetens skapa tillit i kundmötet samt vara en rådgivande funktion när det kommer till organisationers utmaningar vad gäller personalplanering och kompetensbrist. Rollen kan liknas vid att driva ett eget företag, i företaget. Du har ett tryggt och internationellt varumärke i ryggen som ger dig de rätta förutsättningarna för att lyckas och utvecklas.

Arbetsuppgifter

 • Omvärldsbevakning: För att på ett strategiskt sätt kunna kartlägga våra etablerade kunders framtida behov. Vi kan erbjuda som mest värde när vi förutser kundernas behov och arbetar proaktivt i våra kundrelationer.
 • Prospektering: Sökandet efter nya kundkontakter hos potentiella bolag som inte samarbetat med oss tidigare, men också bland kunder i vårt befintliga nätverk. Det är här som du verkligen kommer bidra med ditt krut, ”beat yesterday”-anda och nyttja ditt pannben för att nå resultat.
 • Mötesbokning: När du identifierat intressanta kontakter blir din nästa uppgift att kommunicera värdet av att träffa dig för den potentiella kunden. Detta kan vara genom så kallade "Cold Calls" med företag vi aldrig samarbetat med, likväl som varma kontakter som du redan har ett samarbete med. Vi värdesätter att träffa våra kunder ofta och våra Account Managers är dem som säkerställer en hög aktivitet genom mötesbokning.
 • Säljmöten: Det är här du skapar magi! Syftet med säljmötet kan vara att kartlägga kundbolagets verksamhet och göra en behovsanalys, gå igenom en kravprofil för ett konkret behov, bidra med branschkunskap eller bygga relation med kund.

Vi söker dig som

Har ambition! Hos oss är det viktigast för att lyckas. Givetvis har vi några minimikrav, men det är din personlighet och din potential som avgör om du blir framgångsrik som Account Manager. Av oss kan du förvänta dig en gedigen introduktion, löpande coachning och tydliga mål – och det är upp till dig hur du använder din kreativitet, säljutbildning och ambition.

Vidare ser vi att du har:

 • Gymnasieexamen som lägsta utbildningsnivå.
 • Minst ett års arbetslivserfarenhet.
 • B-körkort.
 • Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska - båda språken används på daglig basis.
 • Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom försäljning, ekonomi, marknad eller liknande. Tidigare erfarenhet av försäljning där du kan uppvisa goda resultat är också en fördel.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Ha en hög ambitionsnivå, uppskatta ett högt tempo och drivas av att uppnå resultat.
 • Vara intresserad av människor och inte rädd för att knyta nya kontakter eller att stå i centrum.
 • Vara öppen för nya saker och våga utmana dig själv.
 • Kunna skapa förtroende i kommunikation med andra på ett ärligt och empatiskt sätt.

Därför är Academic Work en bra arbetsgivare

Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vår företagskultur präglas av tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. Som Account Manager blir du en del av ett team som lever upp till dessa värderingar varje dag. Vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi, nå imponerande resultat och att alltid vilja utvecklas. Allt detta gör vi som ett lag med omtanke för varandra.

Läs mer om rollen som Account Manager på vår karriärsajt

Vår rekryteringsprocess

Vi använder tester för att säkerställa en säker och rättvis rekryteringsprocess, där fokus ligger på potentialen för rollen som Account Manager. När du har skickat in din ansökan utan ditt CV skickas en testlänk till dig. Om du går vidare efter testerna kontaktar vi dig för en telefonintervju. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Bli direktrekryterad till Academic Work Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nora Persson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på nora.persson@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099485

Ansök här på annan sajt