info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099621

Account Manager till JOBmeal Karlstad

JOBmeal AB

Söker du en spännande och utmanande karriärmöjlighet som Account Manager? Då har du kommit till rätt plats! På JOBmeal i Karlstad letar vi efter en driven och självgående individ som har en passion för nätverkande och är en stjärna som kan navigera framgångsrikt i det okända havet av affärsmöjligheter. Vi tror på att bygga starka relationer och leverera resultat! Är du den passionerade och pålitliga personen som vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag.

Ansök här

Företag: JOBmeal AB

Plats: Axgatan 1, Karlstad

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: 1 februari, 2024

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

JOBmeal är en ledande leverantör av skräddarsydda kaffelösningar för arbetsplatser. I nära samarbete med de främsta kafferosterierna strävar de varje dag efter att lyfta kundernas vardag och främja gemenskapen kring deras sortiment. Med närvaro från Kiruna i norr till Malmö i söder, sköter man försäljning och service från 26 lokalkontor, för att vara nära kunderna och göra deras upplevelse personlig och minnesvärd.

För rätt kandidat gör JOBmeal allt för att du ska bli den bästa versionen av dig själv. Vi ger dig en plattform där du har stora möjligheter att utvecklas och kan nå ambitiösa mål. I rollen som Account Manager kommer du arbeta relationsskapande och ditt ansvar är att utveckla och stärka samarbetet med såväl nya som befintliga kunder.

Du erbjuds chansen att kontinuerligt utveckla dina färdigheter och kompetenser i din roll som Account Manager. Här värderar vi starkt initiativtagande och belönar prestationer i en dynamisk och givande arbetsmiljö. Självklart ges du möjligheten att genomgå en gedigen onboarding process och framåt kan du se fram emot ett brett utbud av förmånliga villkor, inklusive friskvårdsbidrag och tjänstebil.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för att skapa nya, samt bibehålla befintliga, relationer med viktiga intressenter till JOBmeal.
  • Ansvara för förhandlingar, offerthantering och avslut/avtal.

Vi söker dig som

Vi söker dig som utmärker sig som en naturlig lagspelare, ditt självklara engagemang och positiva inställning är egenskaper som andra värdesätter hos dig. Du besitter en imponerande inre motor som driver dig framåt, ditt starka driv, uthållighet och tydliga målsättning är karakteristiska drag hos dig.

För att vara en passande kandidat för rollen kräver vi att du har en gymnasial utbildning som grund, innehar ett B -körkort och talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Vidare förväntar vi oss att du har en gedigen datavana och tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning vilket kommer att vara värdefulla tillgångar i ditt arbete som Account Manager hos oss.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Nätverkande
  • Anpassningsbar
  • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till JOBmeal AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ida Agge eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099621

Ansök här