info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099171

Account manager till Presto i Hässleholm!

Presto söker nu deras nya Account Manager i deras utbildningsteam där du får möjlighet att inte bara skapa affärer utan också får möjlighet att bygga starka och långsiktiga relationer med kunder. Du kommer att skräddarsy lösningar inom utbildning åt Prestos kunder och vara deras pålitliga partner i en säkrare framtid!

Ansök här

Företag: Presto AB

Plats: Hässleholm

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Plötsligt händer det som inte får ske, en brand bryter ut eller någon skadas. En olycka kan få förödande konsekvenser för en verksamhet. Men med rätt skydd går det att undvika eller snabbt hantera om det inträffar. På Presto arbetar erfarna och kunniga medarbetare som är specialiserade på att minimera risker inom olika verksamheter och lokaler. Genom högkvalitativ rådgivning, utbildning, skyddsprodukter och service, hjälper Presto företag och organisationer att skapa en trygg arbetsmiljö för sina medarbetare och skydda sina tillgångar.

Deras rådgivare är experter på vad som gäller i olika branscher och hjälper till att navigera i den komplexa regelverket och deras tekniker hjälper till att säkerställa en långsiktigt trygg arbetsmiljö genom att utföra kontroller, service och underhåll. Presto grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. De erbjuder även marknadens bredaste sortiment av arbetsmiljö- och säkerhetsutbildningar, allt för att uppfylla gällande lagar och regler och skapa en trygg verksamhet.

Om rollen

Som Account Manager hos Presto är din främsta uppgift att etablera kontakt med företagskunder och erbjuda dem skräddarsydda utbildningslösningar. Denna roll kräver även förmågan att anpassa utbildningslösningar för att exakt matcha varje kunds specifika behov och mål.

I ditt dagliga arbete ansvarar du för att kontakta befintliga kunder hos Presto, men där utbildning kanske är ett nytt område. Du följer upp med bokade möten där du noga lyssnar på kundens behov för att kunna erbjuda den rätta utbildningen och informera om andra relevanta alternativ. Dessutom ligger det i ditt ansvarsområde att följa upp med kunderna efter avslutad utbildning. Målet är att säkerställa att kunderna har förstått innehållet i utbildningen och kan tillämpa de färdigheter och kunskaper de har förvärvat. Det ligger även i ditt ansvarsområde som Account Manager att utvärdera om det finns ytterligare behov hos kunden.

Denna roll innebär ett ökat ansvar och kräver att du agerar som en pålitlig partner för dina kunder. Du hjälper dem att maximera värdet av utbildningen och säkerställer långvariga samarbeten. Din förmåga att förstå och tillgodose kundens behov och önskemål kommer att vara avgörande för din framgång, och du är inte rädd för att plocka upp telefonen när det behövs!

Du erbjuds

 • Provisionsmodell utan tak med garantilön
 • En gedigen introduktion och utbildning med säljtränare
 • Goda karriärsmöjligher då bolagets utveckling är stark och omfattande
 • Säljtävlingar och bonusar
 • Stark kultur som präglas av mycket skratt och samarbeten

Vi söker dig som

 • Brinner för att utveckla nya affärer och har en stark kommunikativ sida
 • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska både i tal och skrift, detta då språket används dagligen i kontakt med kunder
 • Har erfarenhet av försäljning, från exempelvis serviceyrken att arbeta på callcenter, B2B eller kundtjänst

Vi söker dig som är

 • Resultatinriktad
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Flexibel
 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Hässleholm
 • Antal personer som sökes: 1

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Presto AB

Läs mer om Presto här!

Bli direktrekryterad till Presto AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Kajsa Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099171

Ansök här