My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15105057

Acquisition Executive till Arval

Arval AB

Som Acquisition Executive har du en mångfacetterad och viktig roll. Du kommer spendera mycket tid på att förvärva kundrelationer och är delaktig i hela säljprocessen. Vi tror den här rollen passar dig som har ett sinne för sälj, har stark ambition att lära samt tycker det är roligt att göra affärer. Här blir du en del av en driven säljorganisation med oändliga utvecklingsmöjligheter!

Ansök här

Företag: Arval AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Du kommer vara en del av säljorganisationen och tillhöra Acquisition Executive-teamet om tre personer. Som Acquisition Executive har du ansvar för bearbetning av främst nya och till viss del även befintliga kunder. Rollen innebär att beskriva för kunder hur outsourcing kan förbättra hanteringen av en fordonsflotta. Du kommer vara med i hela kedjan från att identifiera affärsmöjligheter hos nya kunder till implementeringsfasen. Arbetet innebär varierande uppgifter och kan vara allt från att prospektera, genomföra behovsanalyser, åka ut och träffa kunder, färdigställa offerter och delta i internationella upphandlingar. Du arbetar mot flera kontakter, såväl internt som externt och har ett stort kundnätverk.

Du erbjuds

 • Stora utvecklingsmöjligheter, Arval belönar prestation
 • En gedigen och strukturerad onboarding
 • Frihet under ansvar

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med nykundsbearbetning
 • Prospektering och mötesbokning via telefon
 • Förbereda och sedan följa upp förslag till kunder
 • Agera stöd till Business Managers i exempelvis upphandlingar
 • Personliga kontakter med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet

Vi söker dig som

 • En eftergymnasial utbildning inom ett relevant område
 • Erfarenhet eller ett stort intresse för försäljning och kundservice
 • Office-paketet och har god vana att arbeta i Excel
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Resultatinriktad
 • Samarbetsförmåga
 • Affärsmässighet
 • Relationsskapande

Utöver ovan nämnda personliga egenskaper tror vi att du som söker är nyfiken och samarbetar bra med andra människor, du anpassar ditt beteende för att skapa starka relationer. Du arbetar fokuserat för att uppnå önskade resultat och drivs av att göra affärer. Självklart så har du en naturlig känsla för att förstå kunder och deras behov, och en övertygande säljförmåga. Du är lyhörd för din omgivning, har god social förmåga och säkerställer att information når kunder på ett tydligt sätt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Denna rekryteringsprocess kommer att ske på engelska då rekryterande chef hos Arval är engelsktalande, och vi ber dig därför att skicka in ditt CV på engelska.

Bli direktrekryterad till Arval AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sofia Wahren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15105057

Ansök här