My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101827

Administrativ koordinator sökes till sommarjobb!

För kunds räkning söker vi en administratör som kan täcka upp under semestertiden. Här kommer du ges möjlighet till ansvar och utveckling på ett stort företag samtidigt som du bygger relationer både internt och externt. Studerar du på eftergymnasial nivå och känner att denna tjänst är för dig? Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Ansök här

Plats: Bista

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Deltid, Heltid v. 24-29

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Den officiella titeln för tjänsten är Lastbäraradministratör. En lastbärare är en enhet som gods kan placeras på under transport och lagring. Arbetet med lastbärare medför ett dagligt flöde som ska hanteras, vilket innebär stort ansvar för dig som söker tjänsten. I dag sitter en person med denna roll i Örebro och därför söker vår kund nu någon som kan stötta upp och ersätta denne person under semesterperioden. Vi söker dig som kan hantera snabba puckar genom att koordinera och ansvara för flödet av lastbärare från faktura ut till butik och sedan tillbaka igen.

Din närmsta chef sitter på annan ort och han lever efter mottot frihet under ansvar. Han tror på din kompetens och slutledningsförmåga där du får ansvara för att ta egna beslut under arbetsdagens gång. Behöver du stämma av något med honom är han aldrig mer än ett samtal bort och beskrivs, trots avståndet, som en närvarande chef. Introduktionen kommer att utformas utifrån dina förutsättningar, men utgår från att du arbetar tillsammans med din framtida kollega i Örebro för att lära dig arbetsuppgifterna inför sommaren.

En vanlig arbetsdag innebär det mesta en kan tänka sig inom administration. En stor del av arbetet sker i excelark, samt via telefon och mailkontakt både internt och externt. Exempel på arbetsuppgifter följer nedan:

Arbetsuppgifter

  • Fakturering och registrering av lastbärare
  • Upprätthållande och förande av statistik
  • Daglig kontakt med både interna och externa parter över telefon och mail

Vi söker dig som

  • Studerar minst 50% på eftergymnasial nivå och tar examen tidigast VT 2025. Registreringsintyg ska kunna uppvisas.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet
  • Har goda kunskaper i Officepaketet, det är även meriterande om du har arbetat i SAP
  • Är tillgänglig för arbete på deltid v. 23 (introduktion) och heltid v. 24-29 Utöver detta är det även meriterande om du har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Strukturerad
  • Problemlösande

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid under v. 24-29, vardagar med arbetstider 07.00-15.45. Introduktion sker på deltid ons-fre v. 23 mellan 07.00-11.15
  • Placering: Örebro, Bista

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Madelene Julin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101827

Ansök här