My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103300

Administratör till förvaltande myndighet

Är du serviceinriktad, initiativrik och gillar att ta eget ansvar i arbetet? Känns detta som något för dig? Vi jobbar med löpande urval så in med din ansökan redan idag!

Ansök här

Plats: Upplands Väsby

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vi söker nu för vår kunds räkning en administrativ assistent i Upplands Väsby– en roll för dig som är dig själv som strukturerad, självgående och relationsbyggande. Detta är en möjlighet att få bidra med din kompetens, samtidigt som du får utöka din erfarenhet inom det offentliga. Du blir en nyckelperson och stöttar avdelningen och kollegorna, i det dagliga arbetet. Du bör vara intresserad av administrativt arbete och ha förmågan att kommunicera effektivt med olika personer, både via Teams och vid fysiska möten.

Det finns stora möjligheter att utvecklas i rollen, allt eftersom du skapar dig ett helhetsperspektiv om verksamheten. Du kommer exempelvis kunna få ta ett större ansvar och målet är ett långsiktigt samarbete, var din utveckling i rollen blir en ömsesidig investering.

Arbetsuppgifter

  • Agera stöd till och samordna kontorsövergripande frågor.
  • Hantera mail och telefon, samt övrig löpande administration.
  • Se till att de anställda anmäls på utbildningar
  • Stötta administrativt vid upphandlingar

Vi söker dig som

  • Har en avslutad högskole eller universitetsutbildning inom relevant område
  • Har erfarenhet av liknande arbete
  • Har erfarenhet av arbete inom offentliga sektorn
  • Har goda kunskaper i excel

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Karin Bergman eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103300

Ansök här