My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101735

Administratör till projekt i Skellefteå!

Academic Work söker nu en administratör till ett projekt i Skellefteå. I rollen som kommer du operativt stötta arbetsplatsen i administrativa frågor. Har du erfarenhet av administrativt arbete och är redo för nästa utmaning? Här erbjuds du en möjlighet att växa i din karriär. Låter detta intressant? Ansök idag då vi arbetar med ett löpande urval!

Ansök här

Plats: Skellefteå

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen som administratör kommer du arbeta för att operativt stötta arbetsplatsen i administrativa frågor. Supportera chefer och medarbetare på arbetsplatsen och ansvara för praktiska rutiner. Uppdraget kommer att vara på en stabil arbetsplats som satsar på dig genom kompetensutbildning och interna karriärvägar.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Academic Work och arbetar på uppdrag hos vår kund. Om samtliga parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter till överrekrytering. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande här: Konsult på Academic Work | Academic Work.

Arbetsuppgifter

 • Dokumenthantering, rutiner, uppföljning, kvalitetssäkring. Organisera möten, föra protokoll.
 • Ta fram internt kommunikations material, information, statistik. Förbereda presentationer. Ta fram underlag till anbud.
 • Kundsupport via telefon och e-mail. Ta emot och guida besökare.
 • Genomföra inköp till arbetsplatsen.
 • Boka, planera och koordinera resor och aktiviteter, anordna konferenser/events
 • Ekonomiuppföljningar, fakturahantering, löneskrivning

Vi söker dig som

 • Har en tidigare bred erfarenhet av administrativt arbete kopplat till arbetsuppgifterna ovan
 • Språk: Svenska och Engelska goda kunskaper i tal och skrift
 • Körkort: B körkort Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd. Det ses som meriterande om du är bor i Skellefteå eller har någon koppling till orten.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Cajsa Sjögren Nyberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101735

Ansök här