Sökresultat
Annons-ID: 15093891

Teknisk support inom luftkonditionering och värmepumpar till Samsung

Samsung Electronics Nordic Aktiebolag

I rollen som Teknisk Support inom luftkonditionering och värmepumpar hos Samsung kommer du jobba i ett stort växande bolag som ständigt utvecklar nya energieffektiva och innovativa produkter för bättre inomhusklimat. Tjänsten erbjuder såväl teknisk som personlig utveckling och passar dig som har dokumenterad erfarenhet inom kommersiell värme/kyla, gärna inom installation/drift/driftsättning och service och känner dig redo för nästa steg i karriären!

Ansök här

Företag: Samsung Electronics Nordic Aktiebolag

Stad: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Här erbjuds du en teknisk kundorienterad roll där du jobbar mot hela den nordiska marknaden med eftermarknadssupport. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team om 15 personer som jobbar med produktgruppen klimatlösningar. I det närmsta support teamet arbetar du med 5 personer som hanterar alla produkter. Arbetet i denna roll fokuseras till Samsungs större system, så som VRF, större luft/vatten och ventilationsenheter. Det blir en del resor inom Norden till distributörer men du kommer att också att besöka installationer och lokala installatörer vid behov.

Din specifika roll kommer att innebära att du hanterar support som distributörer och installatörer efterfrågar, både i mail, via Teamsmöte eller via telefon. Du jobbar tätt med Samsungs B2B produktchef och därför kan ditt arbete även innebära att hjälpa till med manualer, produktinformation, prissättning ifall det behövs.

Du kommer att bli utbildad både i Norden samt av kollegor på huvudkontoret i Nederländerna.

Du kommer också att jobba med:

 • Utbildning i våra pumpar, felsökning, installation etc.
 • Uppstart av system på plats om vår kund/distributör önskar det
 • Felsökning och hjälp till kunder på plats eller på distans
 • Utbilda kunder i reservdelshantering
 • Guida våra kunder i tex genom att läsa systemritningar och el-schema
 • Utbilda kunderna att använda vår partnerportal för felrapportering, ärendehantering etc.
 • Uppföljning av produktkvalitet och servicerelaterade ärende

Vi söker dig som

Formella krav:

 • Har några års erfarenhet av arbete med luftkonditionering och värmepumpar, med erfarenhet av arbete med support eller installation
 • Erfarenhet och god vana med större styrsystem,modbus,knx,etc.
 • B-körkort
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska då båda språken används i arbetet
 • Du kommer att jobba mycket i Officepaketet, du behöver därför ha grundläggande kunskaper i det.

I denna rekrytering kommer vi även lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka just denna tjänst. De personliga egenskaperna vi ser som särskilt viktiga är:

 • Anpassningsbar
 • Serviceinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ansvarig rekryterare Milly Weidstam (milly.weidstam@academicwork.se) och rekryteringskoordinator Minna Loosaar (minna.loosaar@academicwork.se).

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Samsung Electronics Nordic Aktiebolag

Samsung är ett mycket dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, så det finns många möjligheter att växa och utvecklas! Samsung Nordics är ett mångkulturellt företag med människor från hela världen. Det här är en av våra största styrkor eftersom det gör oss till ett team med mycket varierande kunskaper och erfarenheter. Men trots våra olikheter, har vi alla en sak gemensamt – och det är vår strävan efter innovation. Vi arbetar för att ta upp några av de frågor som samhället står inför i Norden, och vi tror att vår innovativa teknik kan vara en god kraft som hjälper oss med detta.

Bli direktrekryterad till Samsung Electronics Nordic Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här