My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101740

Algoritm utvecklare till kund i Linköping!

Ta plats hos en av Linköpings häftigaste arbetsplatser! Här kommer du mötas av en arbetsplats som främjar innovativt tänkande och i denna roll kommer du vara högst bidragande till utvecklingen av framtidens självkörande bilar!

Ansök här

Plats: Linköping

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Åt kunds räkning söker vi nu en algoritmutvecklare som vill bli en del av en av Linköpings mest spännande arbetsgivare. Företaget är specialiserat på att utveckla systemkretsar och lösningar för mobilkommunikation, med stora insatser inom branscher som mobilprocessorer och fordonsteknik. I rollen kommer du primärt att fokusera på fordonstekniken.

Som algoritmutvecklare kommer du att delta i utvecklingen av programvarustackar för datorseende, vilket utgör en central del av systemet för autonoma förarsystem. Exempel på de funktioner du kommer att arbeta med inkluderar uppfattningsfunktioner för andra fordon, detektion av fotgängare och cyklister. Du kommer att spela en viktig roll i att lägga till och optimera plattformen för de kunder som använder systemet.

I denna roll kommer du att samarbeta i agila team med 5-8 kollegor. Därför ser vi att du är en person som uppskattar samarbete och är bekväm med att arbeta inom olika delar av utvecklingsprocessen, från kravspecifikation till testning, eftersom det innebär en variation av ansvarsområden och arbetsuppgifter.

Du erbjuds:

 • En roll hos ett företag som är aktivt inom ett av de mest expansiva teknikområdena: autonom körning
 • En miljö som främjar personlig utveckling och innovativt tänkande
 • En konsultchef som kommer att följa upp ditt arbete och värna om din utveckling

Arbetsuppgifter

 • Du kommer arbeta med ISP-arkitektur och utveckling av kamerasystemet
 • Definiera och underhålla optiska krav för kamerasystem och förse dokumentation till interna funktioner och externa leverantörer
 • Undersöka optiska egenskaper för att förstå och beskriva effekter från kameror, fordonsinstallation och olika miljöfårhållanden

Vi söker dig som

 • Talar och skriver flytande på engelska då det krävs för samarbeten och dokumentation
 • Har en masterexamen inom exempelvis tekniskfysik eller elektroteknik
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling och arbetet med framtagning av produkt/system

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av machinelearning
 • Erfarenhet av signalbehandling

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Samarbetsinriktad
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Felix Fransson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101740

Ansök här