My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102768

AML-analytiker till bank

För en av Sveriges största banker och mest attraktiva arbetsgivare söker vi nu flertalet drivna konsulter för rollen som AML-analytiker. Vi söker dig med god analytisk förmåga, flexibel inställning och tidigare erfarenhet inom AML. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag - urval sker löpande!

Ansök här

Plats: Sundbyberg

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vår kund är en av Sveriges största banker och för deras räkning söker vi nu flera AML-analytiker för ett konsultuppdrag på initialt sex månader med målsättningen att på sikt bli fastanställd av banken, detta förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Rollen som AML-analytiker innebär framförallt arbete gentemot företagskunder men även NPO, det vill säga ideella föreningar.

Vi söker dig som kan börja omgående och som ser långsiktigt på uppdraget där vår kund letar efter medarbetare med potential att bli nyckelspelare hos dem på lång sikt. Vidare kommer du bli anställd av oss på Academic Work och ha en engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig under uppdrages gång.

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan - klicka här för att beställa hem ett utdrag redan nu. Notera även att kreditupplysning kommer att genomföras på samtliga kandidater i slutskede.

Du erbjuds

 • En unik möjlighet att få in en fot samt på sikt även bli fastanställd hos en av Sveriges största banker
 • Breddad kompetens inom AML och riskarbete
 • En engagerad konsultchef från Academic Work

Arbetsuppgifter

 • Periodisk uppföljning av företagskunder i olika riskklasser
 • Arbeta med riskbedömningar
 • Skriva beslutsunderlag
 • Genomföra utökade kundkännedomsåtgärder i förhållande till kundens risker
 • Arbeta gentemot framförallt NPO (ideella föreningar) med fokus på att bedöma risk för sanktioner

Vi söker dig som

 • Har en avslutad kandidatexamen inom ekonomi, juridik eller liknande
 • Har cirka ett års tidigare erfarenhet av arbete inom AML
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, detta då kommunikation på båda språk kan förekomma

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till förändringar och nya processer. Du är systematisk, noggrann och är mån om att leverera kvalitativa resultat utan att tappa effektivitet. Vidare tror vi att du ser långsiktigt på rollen med en vilja att utvecklas och växa på banken på lång sikt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nelly Hedin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102768

Ansök här