My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103400

AML-handläggare till bank!

För en av våra bankkunders räkning söker vi tre stycken AML-handläggare i form av ett konsultuppdrag. Vi söker dig med minst ett års erfarenhet av AML där du arbetat med både privat- och företagskunder. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Ansök här

Plats: Stockholm City

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För en av våra bankkunders räkning söker vi nu tre stycken AML-handläggare för ett uppdrag med omgående start. I rollen kommer man arbeta med analys av larm från transaktionsmonitorering samt utredning av PEP- och sanktionslisttträffar och vi söker därför dig som har minst 1-2 års erfarenhet av AML och transaktionsmonitorering.

Vi söker dig som kan börja omgående där uppdraget initialt sträcker sig sex veckor där det efter dessa sex veckor finns goda möjligheter till överrekrytering och fast anställning hos vår kund. Kontoret ligger beläget i centrala Stockholm och du kommer ingå i ett kompetent team med en engagerad chef.

I samband med anställning kommer vi att begära ut ett utdrag ur belastningsregister som kommer visas upp i samband med avtalsskrivning. Vi rekommenderar dig därför att beställa hem ett sådant utdrag redan nu då det kan ta upp till två veckor innan det kommer hem i brevlådan. Klicka här för att komma till Polisens hemsida där du beställer hem utdragen. Välj sedan "kontroll av egna uppgifter". Vidare kommer vi i samband med anställning att genomföra en kreditupplysning på den aktuella kandidaten.

Arbetsuppgifter

  • Initial analys av larm från transaktionsmonitoreringen
  • Utredning av PEP- och sanktionslistträffar

Vi söker dig som

  • Har en avslutad kandidatexamen inom ekonomi eller juridik
  • Har minst ett års erfarenhet av AML och transaktionsmonitorering där du arbetat gentemot både privat- och företagskunder.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i Excel

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Självgående
  • Problemlösande
  • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nelly Hedin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103400

Ansök här