My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102972

Är du en engagerad & serviceinriktad student redo för en rolig utmaning?

Innovation Destination Torslanda

Vi söker en receptionist för det spännande nylanserade projektet Innovation Destination Torslanda. Här kommer du att vara ansiktet utåt för en innovativ mötesplats, din roll kommer att vara avgörande för att skapa en trivsam och professionell miljö. Är du redo att ta dig an denna spännande utmaning?

Ansök här

Företag: Innovation Destination Torslanda

Plats: Volvo Torslanda

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Du kommer att vara en central del i receptionen, där din roll är avgörande för att skapa en atmosfär av välkomnande och professionalism för hyresgäster, besökare och kollegor. Du strävar efter att erbjuda en service av världsklass och är alltid steget före för att tillgodose behoven hos alla besökare som kliver in genom dörren. Du kommer även vara en central del i att samordna dagliga aktiviteter och ser till att möten och evenemang flyter på smidigt.

Du kommer tillhöra ett joint venture bolag bestående av Next Step Group och Vectura Fastigheter, där bolagets projekt GoCo Health Innovation City blivit en etablerad stadsdel och företagskluster i Mölndal. Din arbetsplats kommer vara på det senaste lanserade projektet; Innovation Destination Torslanda på Volvo i Torslanda.

Rollen omfattar ungefär 2 dagar i veckan med arbetstider mellan 09-14. Vi ser gärna att du är flexibel med vilka dagar & arbetstider som du kan arbeta.

Du erbjuds

 • Meriterande arbetslivserfarenhet parallellt med dina studier
 • Delaktighet i en utvecklande organisationsmiljö där du får chans till social utveckling
 • Möjlighet att arbeta i fina lokaler med inspirerande och utvecklande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

 • Välkomna och vägleda besökare till rätt avdelningar
 • Ansvara för att hantera telefonsamtal och växelfunktioner
 • Kunna besvara enklare frågor om de olika projeken och ha en grundläggande förståelse för verksamheten för att ge besökare och samarbetspartners relevant information
 • Ansvarig för att organisera möten, bokning av mötesrum och beställning av catering vid behov
 • Daglig kommunikation med städleverantör för att säkerställa att lokalerna alltid hålls rena och välkomnande

Vi söker dig som

 • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50 %
 • Är obehindrad i svenska och engelska, både tal och skrift då arbetet innebär dagligen muntlig och skriftlig kommunikation
 • Innehar B-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Initiativtagande
 • Lösningsorienterad

Du är utåtriktad och har en naturlig inställning att erbjuda en service i världsklass. Din närvaro ger en varm och välkomnande atmosfär till arbetsplatsen. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och har förmågan att identifiera problem och hitta lösningar. Du ser det även som en naturlig del att fråga när det behövs för att skapa utveckling. Vi letar efter dig som kan integrera dessa egenskaper i sitt dagliga arbete för att skapa en positiv och produktiv arbetsmiljö för alla medarbetare och besökare.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Innovation Destination Torslanda

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lina Matzewska eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102972

Ansök här