Sökresultat
Annons-ID: 15097528

Är du Gomeros nästa Customer Success Agent?

Gomero Nordic AB

Nu söker vi på Academic Work Gomeros nästa Customer Success Agent! I rollen kommer du hantera allt från offert- och orderhantering till support till att delta i olika utvecklingsprojekt inom eftermarknad. Vi letar efter dig med en administrativ ådra men som också har ett serviceinriktat tänk och ett stort intresse av att bygga relationer. Vill du arbeta i ett kundorienterat team i ett spännande bolag inom energisektorn? Sök rollen så berättar vi mer!

Ansök här

Företag: Gomero Nordic AB

Stad: Göteborg

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid, 8-17

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Gomero utvecklar innovativa lösningar till kunder inom energisektorn för långsiktig hållbar ekonomisk tillväxt genom utveckling av system och tjänster för prediktivt underhåll – ett område med en mycket stark global tillväxt. Företaget arbetar nära sina kunder och levererar mervärden som möjliggör ett mer effektivt och hållbart underhållsarbete.

Företaget verkar på en internationell marknad och har idag över hundra kunder i nio länder så som Ellevio, Vattenfall, Lede Energi, Fingrid, E.ON, Deutsche Bahn m fl. I rollen som Customer Success Agent kommer du få möjlighet att arbeta i ett kundorienterat team med goda utvecklingsmöjligheter, där stort fokus i ditt arbete kommer ligga på att just bygga relationer med kund och arbeta med upsale och cross-sale till en befintlig kundbas. Du kommer arbeta som konsult vIa Academic Work och uppdraget är långsiktigt och med start utefter överenskommelse.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Supportera kunder via mail och telefon
 • Samordna installationer och onboarding med kund och servicetekniker
 • Upsale och cross-sale till befintlig kundbas via mail och telefon
 • Orderadministration, från offert till leverans
 • Hantering av avtal och abonnemang
 • System- och registerunderhåll
 • Att delta i olika utvecklingsprojekt inom eftermarknad
 • Reklamationshantering, ingen tung last men fokus på kvalité

Vi söker dig som

 • Har en YH-eller universitetexamen inom service managment, försäljning, ekonomi eller likvärdig utbildning, alternativt att du har arbetat i en liknande roll och har motsvarande kunskaper från arbete
 • Har en god administrativ vana
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska då båda språken används i dagligt arbete

Det är meriterande om du har

 • God vana av att ha arbetat med affärssystem sen tidigare (Gomero arbetar i Pyramid)
 • Har kännedom om energibranschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Relationsskapande
 • Ansvarstagande
 • Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

För detta uppdrag krävs utdrag ur belasningsregister för vidare anställning.

Gomero Nordic AB

Läs mer om Gomero här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här