Sökresultat
Annons-ID: 15095597

Är du Prevas Development nästa mjukvaruutvecklare?

Prevas Aktiebolag

Till Prevas Development söker vi nu dig som vill axla rollen som deras nästa mjukvaruutvecklare. Ta chansen att få arbeta i spännande inhouse-projekt med både branschledande företag och innovativa startups. Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Prevas Aktiebolag

Stad: Karlskoga

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Prevas Development AB är ett teknik konsultbolag inom Prevas koncernen med fokus på helhetsåtaganden inom produktutveckling. Företagets utvecklingscenter är placerat I Karlskoga men verksamhet bedrivs även i Karlstad, Örebro och Arboga. Totalt över kontoren arbetar ca 45 medarbetare i regionen. Prevas Development har sin spetskompetens inom design av elektroniksystem, elektronikkonstruktion, mekanikutveckling, elektromekanikutveckling, mjukvaruutveckling och testutveckling. Deras fokus ligger på att utföra helhetsåtaganden inom produktutveckling och för ansvar av efterföljande produktionsstyrning/leveranser. Verksamhetens kunder finns inom fordonsindustri, verkstadsindustri, försvarsindustri och energisektorn.

Som mjukvaruutvecklare kommer du bli en del utav Prevas Development som beskriver sig själva som en platt organisation. Prevas Development har ett stort antal mycket seniora medarbetare med spetskompetens inom mjukvaruutveckling vilket borgar för din utveckling. Vi värdesätter att du som mjukvaruutvecklare kommer in med ett innovativt tankesätt och ny kunskap. Du kommer att möta olika branscher vilket kommer utveckla din kompetens och även dig som person. Kunden har samarbeten med allt från branschledande företag till innovativa start-ups. Prevas Developmentprojekt bedrivs agilt och uppdragen kan både förekomma in-house och ute hos kund, med andra ord erbjuds du en stor variation av uppdrag.

OBS! Denna tjänst kräver säkerhetsklassning

Du erbjuds

 • Del i en spännande och innovativ verksamhet som ligger i framkant för all den senaste tekniken
 • Stor frihet under ansvar och möjlighet till fantastiskt kunskapsutbyte med seniora kollegor

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med utveckling av inbyggda system, framför allt genom att bygga Linuxsystem eller applikationer för inbyggda system.

Vi söker dig som

 • Har en relevant utbildning från universitet eller YH, exempelvis som civilingenjör, systemvetare etc. Du ska även kunna visa upp dina betyg från din utbildning och vi värdesätter att dina betyg är höga.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Innehar endast svenskt medborgarskap då du kommer genomgå en säkerhetsklassning
 • Kan genomgå Prevas kod-prov som kommer senare i rekryteringsprocessen
 • Har kunskap i C/C++ samt Linux

B-körkort är positivt då en del resor förekommer, men är inget krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet av Linuxutveckling, exempelvis BSP, Linuxkärnan, drivrutiner eller applikationsutveckling
 • Kunskap i Yocto
 • Erfarenhet av hårdvarunära utveckling, exempelvis ARM-processorer eller mikrokontrollers

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Innovativ
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Karlskoga, Karlstad, Örebro, Arboga. Huvudkontoret är i Karlskoga så önskvärt är om du kan arbeta därifrån.
 • Vi värdesätter att du arbetar på plats hos Prevas men det finns möjligheter till viss del distansarbete
 • Möjlighet till en tillsvidareanställning via oss på Academic Work och en fast månadslön

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Prevas Aktiebolag

Prevas är ett tekniskt IT-företag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som life science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här