My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099670

Är du redo för nästa steg inom Hydraulik hos Hydroscand?

Hydroscand

Har du tidigare arbetat med hydraulik och är sugen på nästa steg i din karriär? Hydroscand söker nu en teknisk produktägare till deras team i Stockholm. Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter. Deras slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera. Ta chansen och sök tjänsten idag - urval sker löpande!

Ansök här

Företag: Hydroscand

Plats: Sköndal

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I denna roll som teknisk produktägare kommer du att vara huvudansvarig för teknikområdet hydraulik. Du kommer att ansvara för att hantera och leda produktportföljen tillsammans med tvärfunktioner för att säkra vision och mål. Du kommer också att vara huvudansvarig för att hantera teknisk kvalitetsnivå och efterlevnad. Du kommer vidare att ansvara för att definiera och prioritera de tekniska produktfunktionerna samt kraven och målen utifrån verksamhetens behov.

Några utav dina primära arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Hantera teknisk kvalitetsnivå som är lämplig för ändamålet och överensstämmer med standarder.
 • Utveckling och nedläggning av produktsortiment för produktområde (Produktlivscykel).
 • Granska och/eller godkänna produktdokumentation, CAD, ritningar.
 • Se över marknadsutsikter, benchmark och tekniktrender inom produktområdet.
 • Följa upp och utvärdera produktens prestanda.

Du erbjuds:

 • En trygghet, Hydroscand är en trygg och stabil arbetsgivare. Kollektivavtal och tjänstepension är en självklarhet för dem. De är dessutom ISO-certifierade i Sverige, vilket innebär att de måste leva upp till höga krav.
 • Utveckling, Hydroscand är mån om din utveckling och erbjuder därför deras medarbetare utbildning och karriär inom bolaget. Du kommer att få vara med på en förändringsresa de står inför och få chansen att påverka.
 • Omtanke, Hydroscand tar hand om sina medarbetare såväl företagshälsovård som friskvårdsbidrag för att främja en säker, ergonomisk och trivsam arbetsmiljö.

Vi söker dig som

 • Har arbetslivserfarenhet inom hydraulik/hydraulikkomponenter i en roll som exempelvis servicetekniker, serviceingenjör, produktägare eller liknande.
 • Har god kunskap i att läsa konstruktionsritningar.
 • Har god övergripande IT-kompetens inom bland annat Microsoft Office 365.
 • Har mycket god kunskap i både det engelska och svenska språken, då du kommer att kommunicera och dokumentera dagligen på båda språken.

Det är meriterande för tjänsten om du:

 • Har en relevant teknisk utbildning inom exempelvis hydraulik.
 • Har B-körkort.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Du har ett sinne för att ta initiativ, vara självgående och kunna arbeta tvärfunktionellt i team. Din förmåga att vara både problemlösande och detaljorienterad kommer vara nyckeln till framgång tillsammans med att vara kommunikativ, en lagspelare och strukturerad. Du förväntas vara pålitlig, positiv och professionell i leveransen för att kunna bygga relationer. Du behöver ha mycket god teknisk och analytisk förmåga där du bland annat behöver förstå hur tekniska system fungerar och hur du analyserar de.

Övrigt: Kontoret kommer att flytta till Älvsjö under slutet av 2024.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Hydroscand

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten 1969, har företaget vuxit till en global koncern och har idag verksamhet i 20+ länder med ca 1650 medarbetare i koncernen.

Bli direktrekryterad till Hydroscand

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Sophie Markström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099670

Ansök här