info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099698

Arbetare till växthusprojekt i Frövi!

Nu söker vi dig som vill hjälpa till med etableringen av Frövis nya växthusprojekt för att skapa en hållbar och cirkulär grönsaksodling. Trivs du med ett fysiskt arbete och kan jobba under 2 månader med start i januari? Skicka in din ansökan direkt!

Ansök här

Plats: Frövi

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid, ca 2 månader

Startdatum: Januari

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi söker 25 konsulter som vill hjälpa till med etableringen av växthusprojektet i Frövi från januari i cirka 2 månader. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Projektet går under namnet Regenergy Frövi, även kallat ”Sveriges grönaste industriprojekt”, är ett resultat av hårt arbete som pågått under många år och ett samarbete mellan WA3RM AB, Lindesbergs kommun, BillerudKorsnäs och Business Region Örebro. Med hjälp av spillvärme från pappersbruket BillerudKorsnäs värms ett växthus på 10 hektar upp för tomatodling. Detta ersätter en del av tomatimporten, vilket leder till stora positiva klimateffekter.

Du erbjuds

 • Chansen att vara med och bidra till en mer klimatsmart tomatodling i Sverige

Arbetsuppgifter

 • Lyfta stora järnrör som kommer att användas för värmetillförseln i växthuset, arbetet kommer att ledas av arbetsledare

Vi söker dig som

 • Är trygg och bekväm med ett fysiskt arbete, detta då arbetet innefattar lyft av järnrör dagligen (max brösthöjd)
 • Kan arbeta med start i januari, cirka 2 månander
 • Kan ta dig till Frövi, till exempel med egen bil
 • Kan göra dig förstådd på svenska och engelska i tal, för att kunna följa arbetsledarnas instruktioner och kommunicera med kollegor

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsvillig
 • Ansvarstagande
 • Anpassningsbar

Övrigt

 • Start: Någon gång under januari, cirka 2 månader
 • Omfattning: Heltid, arbetstider förlagda dagtid 07-16
 • Placering: Frövi, bredvid BillerudKorsnäs

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Erika Örneus eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099698

Ansök här