Sökresultat
Annons-ID: 15097775

Arbetsledare för chaufförer sökes dagtid!

Dagab Inköp & Logistik AB

Vi söker nu en arbetsledare för chaufförer inom transport till Dagabs nya logistikcenter! Vi söker en ansvarstagande person som trivs med i en dynamiskt miljö där du har möjlighet att skapa nya rutiner och utveckla till det bättre!

Ansök här

Företag: Dagab Inköp & Logistik AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Warehousing / Logistics

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Du kommer att leda och fördela arbetet för en grupp chaufförer, säkerställa efterlevnad av rutiner och lagar, och agera förebyggande för att minimera produktionsstörningar. Du behöver ha förståelse för chaufförernas vardag och utmaningar och se till att de har rätt förutsättningar för att leverera varor med högsta kvalitet. Andra ansvarsområden inkluderar att leda under lastning, åka med chaufförerna och hålla chaufförsmöten. Du förväntas också följa upp nyckeltal och bidra till ständiga förbättringar och affärsutveckling. Du kommer rapportera till transportchef i Bålsta.

Du erbjuds En dynamisk miljö med möjlighet att utveckla och sätta nya rutiner. Stort ansvar och gedigna interna utbildningar inom ledarskap som ingår i din on-boarding process. Goda chanser till överrekrytering vid rätt match efter 6 månaders konsultuppdrag!

Vi söker dig som

  • Har grundläggande kunskaper inom arbetsmiljö och arbetsrätt.
  • Har branschvana och erfarenhet av ledarskap
  • Har dokumenterad erfarenhet från transportbranschen.
  • Är en ansvarstagande person med god organisatorisk, strukturerad och administrativ förmåga.
  • Har goda kunskaper inom Officepaketet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Vi tror att du har förmåga att samarbeta med andra avdelningar inom organisationen och att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt samt hantera stressiga situationer. Vi tror att du drivs av att motivera och engagera andra människor för att skapa resultat. Det är meriterande om du arbetat med tunga transporter tidigare, eller själv arbetat som chaufför (med C eller C/E) i liknande bransch.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Dagab Inköp & Logistik AB

Dagab är en del av Axfoodkoncernen och har en central roll i att skapa, lagerhålla och leverera sortimentet till olika butikskedjor inom koncernen, såsom Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Dagabs verksamhet präglas av goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar alla delar av deras arbete, inklusive sortimentsutveckling, paketering och transport. De strävar efter att ge sina kunder förutsättningar att göra schyssta och hållbara val. Dagab

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här