info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098827

Arbetsmiljöingenjör till Nordic Sugar i Örtofta!

Var med och utveckla framtidens livsmedelsindustri! Nu söker vi dig som vill arbeta som arbetsmiljöingenjör på Nordic Sugar. I rollen kommer du ansvara för att skapa en säker arbetsmiljö för Nordic Sugars anställda, varav vi söker dig som är en kvalitetsmedveten, problemlösande och självgående person. Låter det som dig? Sök då redan idag!

Ansök här

Företag: Nordic Sugar AB

Plats: Malmö

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: ASAP

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nordic Sugar Sverige arbetar med den hållbara livsmedelskedjan i fokus – och för att hela tiden utveckla nya, resurssmarta lösningar. Deras ambition är att innan 2045 ha en helt koldioxidneutral produktion. Nordic Sugar ingår i Nordzucker som med en omsättning på ca. 1,5 mdr euro är en av Europas ledande sockerproducenter. För att bistå i deras spännande resa behöver Nordic Sugar nu en arbetsmiljöingenjör till deras Lab&SHEQ-avdelning. På avdelningen kommer du ha ett nära samarbete med deras nuvarande arbetsmiljöingenjör, där ni kommer stödja varandra i ett brett och spännande ansvarsområde.

Som arbetsmiljöingenjör kommer ditt primära ansvarsområde vara att stödja verksamheten i dess säkerhets- och arbetsmiljöarbete. Vi ser därför gärna att du har tidigare erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter, varav tidigare erfarenhet av arbete kring kemiska processer är särskilt meriterande. Vidare kommer tjänsten ställa höga krav på din kommunikativa förmåga då du frekvent kommer arbeta med breda kontaktytor och förväntas kunna hålla presentationer kring säkerhetsfrågor.

Du erbjuds

 • Ett konsultuppdrag på minst 12 månader med möjlighet till förlängning.
 • En dedikerad konsultchef som kan stötta och coacha dig i din framtida karriär.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Bistå i arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet för Nordic Sugar i Örtofta
 • Implementera nya rutiner, instruktioner och riktlinjer
 • Utföra riskbedömningar för nya anläggningar i Örtofta, exempelvis undersöka gångvägar och bildiskar
 • Ansvara för och hålla utbildningar inom arbetsmiljö och säkerhet
 • Utföra administrativa arbetsuppgifter inom SHEQ i form av bearbetning av statistik och informationsunderlag

Vi söker dig som

 • Är utbildad högskoleingenjör inom kemi, bioteknik eller likvärdigt
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av tekniska arbetsmiljöfrågor
 • Har god vana inom Office-paketet
 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Engelska är koncernspråket och svenskan behövs av säkerhetsskäl då många åtgärder, föreskrifter och policys behöver formuleras på svenska

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet inom industriellt arbete
 • Systemvana inom SAP

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Agnes Lekenhed eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098827

Ansök här