My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101278

Auktoriserad revisor till Dinrev i Uppsala!

Dinrev AB

Dinrev växer och söker nu en auktoriserad revisor med ett entreprenörsdriv som är redo att axla ett partnersamarbete i närtid. Har du några års arbetslivserfarenhet på revisionsbyrå och vill ta nästa kliv i karriären? Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Dinrev AB

Plats: Uppsala

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Dinrev AB är en modern revisionsbyrå med ett personligt engagemang. Företaget etablerades 2009 och har sedan starten arbetat med kvalitet och kontinuitet. Med lång och bred erfarenhet av företagande tror Dinrev att trygghet, engagemang och förtroende skapar goda förutsättningar för bra revision och rådgivning. Dinrev var nominerad till årets tillväxtbyrå 2023 - tredje året i rad, bland redovisnings- och revisionsbyråer i Uppsala län.

Dinrev arbetar aktivt med kvalitet- och kompetensutveckling. Till exempel genomförs vidareutbildning med minst 40 timmar per medarbetare och år. Erfarenhetsutbyten med andra revisorer och rådgivare sker också regelbundet. Utöver det är Dinrev väldigt mån om att du som medarbetare ska må bra och att det finns balans mellan arbete och fritid.

Du erbjuds

 • Möjligheten att ingå ett partnersamarbete i närtid
 • Att vara en del av ett familjärt bolag på en stark tillväxtresa som arbetar med sunda värderingar och värnar om balansen mellan arbete och fritid
 • En mindre byrå som har korta beslutsvägar där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation

Arbetsuppgifter

Som auktoriserad revisor hos Dinrev kommer du att självständigt och i team leda och ansvara för revisionsuppdrag. Du är delaktig i byråns utveckling inom frågor som rör marknad, IT, kvalitet och resurser. Du kommer vara ansvarig revisor i både aktiebolag och bostadsrättsföreningar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är auktoriserad revisor med ett entreprenörsdriv som är redo att axla ett partnersamarbete i närtid. Vi ser gärna att du har en del egna uppdrag och har möjlighet att fylla på med fler uppdrag.

 • Är utbildad civilekonom
 • Har en revisorsexamen med godkänt resultat
 • Har några års arbetslivserfarenhet på revisionsbyrå
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är prestigelös, ansvarstagande och initiativtagande med ett stort eget driv. Du brinner för goda relationer, både internt och externt, och har ett entreprenörsdriv. Vidare ser vi att du är:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Relationsskapande
 • Affärsinriktad och driven

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till Dinrev AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Skogum eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101278

Ansök här