info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099295

Automationsingenjör sökes till expanderande bolag!

Är du intresserad av en karriär i en högteknologisk miljö i ett expansivt företag där du kommer få möjlighet att utvecklas både karriärmässigt och personligt? Då kan vi ha jobbet för dig! Urval sker löpande, så passa på att ansöka redan idag.

Ansök här

Plats: Karlskrona

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, enligt ö.k

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Till vår kund i Karlskrona söker vi dig som har erfarenhet av rollen som automationsingenjör. Som automationsingenjör kommer du att ingå i ett team med god erfarenhet av projekt som rör kraft- och automationsutveckling. I Karlskrona har vi en toppmodern tillverkningsanläggning för tillverkning av högspänningskablar, världens största HVDC-testlabb.

I denna roll kommer du att vara en resurs inom kraft och automation och stötta vår produktionsavdelning inom automation och elkonstruktionsämnen. Du kommer bidra med din goda kunskap inom automation och elkonstruktion samt din kunskap inom maskindirektiv och andra standarder. Du kommer också att vara en viktig del i utvecklingsgruppen för automation som beslutar och godkänner automations- och elkonstruktionslösningar på nya maskiner och/eller uppgraderingar.

Denna roll passar dig som är sugen på att lära dig nya saker. Du trivs i en roll innefattande mycket samarbete med både teamkollegor och övrig personal inom organisationen. För att lyckas i denna roll behöver du vara noggrann och trivas med att ta ansvar för ditt eget arbete och dess resultat.

Arbetsuppgifter

  • PLC-programmering och elkonstruktion på maskiner och produktionsutrustning
  • Utveckla automationslösningar av varierande storlek
  • Vara med och utveckla rutiner och instruktion för automationsutvecklingsgruppen
  • Medverka på nyhetsforum inom automation och delta i automationsutvecklingsgruppsmöten

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av att arbeta med automationsteknik, programmering och projekt från producerande industri
  • Har kunskap om Eplan, ABB, Siemens och annan automationsprogramvara
  • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då båda språken används i arbetet

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Innovativ
  • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nellie Engström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099295

Ansök här