Sökresultat
Annons-ID: 15094954

Automationsingenjör? Ta steget in i framtidens skruvade värld!

Har du tidigare arbetat som automationsingenjör och vill ta dig an en ny utmaning i karriären så är detta den perfekta rollen för dig! Vi söker dig som är praktiskt lagd och vill jobba som automationsingenjör hos en världsledande leverantör.

Lämna tråkiga jobb åt robotarna - ditt nästa automationsäventyr väntar!

Ansök här

Stad: Södertälje

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid, långsiktigt

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vår kund är specialiserad på högklassiga produkter inom områdena värmeöverföring, separation och flödeshantering i olika industrier som energi, miljö, samt den marina industrin. Här får du möjligheten att arbeta i flera spännande projekt i ett mångkulturellt företag som ständigt utvecklas.

Som automationsingenjör hos vår kund kommer du att arbeta med banbrytande utveckling av automationssystem. Ditt dagliga arbete kommer innefatta tester, programmering för styrning och signaler, el-konstruktioner och mätinstrument kopplade till testade maskiner. I rollen kommer du även få arbeta med felsökning och underhåll av automation och mätsystem i labbmiljö samt kalibrering av instrument och sensorer.

Du erbjuds

 • Meriterande erfanheter från ett värdslendande företag
 • En mångkulturell arbetsplats som är fylld av energi
 • Kompetenta kollegor som vill bidra med sin kunskap och värdesätter gott samarbete
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • sensor- och mätinstrumentkoppling till testade maskiner
 • montering av apparatskåp enligt Eplan schema
 • felsökning och underhåll av automation och mätsystem
 • kalibrering av instrument och sensorer

Vi söker dig som

 • Har en examen inom automationsteknik/automationsingenjör eller liknande
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet som automationsingenjör
 • Kunskap inom PLC-programmering och datateknik
 • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi ser gärna att du som person har ett genuint intresse för teknik. Du är en lagspelare då du kommer ingå i ett team med andra automationsingenjörer. Du är nyfiken och vågar ta dig an nya uppgifter och är inte rädd för att be om råd eller hjälp. Vi tror också att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller vara självlärd.

 • Start: Omgående / enligt ök
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Stockholm, Tumba

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här