My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101565

Automationsingenjör till AFRY!

ÅF-Industry AB

AFRY står inför stora förändringar som drivs av nya tekniska lösningar och söker dig som vill utvecklas i rollen som automationsingenjör! Vill du vara med och utveckla framtidens automation och digitalisering inom Life Science? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: ÅF-Industry AB

Plats: Centrala Uppsala

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

AFRY är ett ledande ingenjörs- och designföretag som verkar inom energi, industri och infrastruktur. Genom att förena människor och teknik strävar de efter att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Med sin bas i Europa arbetar de med affärer och kunder över hela världen.

Inom affärsområdet Food & Pharma letar AFRY efter en engagerad individ att ansluta till deras sektion för El-, Automation & Industriell IT. Automationsgruppen arbetar med kundspecifika lösningar, såsom förstudier, projekt, om- och tillbyggnationer samt specialistuppdrag både ”in-house” från kontoret och direkt ute hos kund. Deras fokus ligger på att stödja några av Sveriges största bolag inom Life Science. Om du delar deras passion för automation samt PLC- och SCADA/DCS-system inom läkemedelstillverkning kan du vara den vi söker. Sektionen präglas av en stark sammanhållning och deras gemensamma målsättning är att leverera högkvalitativa tjänster och lösningar.

Arbetsuppgifter:

I denna roll kommer du att vara en nyckelspelare i olika spännande projekt, där du tar ansvar för hela processen från idé till driftsatt anläggning. Ditt huvudfokus kommer att vara programmering av industriella styrsystem/PLC, med särskild vikt på Siemens och ABB (om du har erfarenhet av andra relevanta program är det också välkommet). Hos AFRY arbetar du främst internt, men det kan också förekomma arbete ute hos kunder.

Du erbjuds

 • Vara en del av stora och spännande projekt betydande för Sveriges infrastruktur
 • Vara en del av en organisation som värderar din personliga utveckling högt

Vi söker dig som

 • Har en relevant teknisk utbildning från universitet/högskola
 • Har relevant arbetslivserfarenhet inom automation
 • Har dokumenterad erfarenhet av PLC/DCS-system (t.ex. Siemens PCS7, ABB 800xA, Rockwell 5000 eller Emerson DeltaV) och/eller SCADA-system (Wonderware, WinCC, ABB)
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då arbetet sker på båda språken

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom Food & Pharma eller Life Science
 • B- körkort
 • Kunskaper inom GMP
 • Erfarenhet från processindustrin

AFRY lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser för att trivas och lyckas i tjänsten**. Därför söker vi dig med följande personliga egenskaper:**

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ÅF-Industry AB

Läs gärna mer om AFRY och deras verksamhet på deras hemsida

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Ahlgren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101565

Ansök här