Sökresultat
Annons-ID: 15096189

Automationsingenjör till vår kund i Gävle

Vill du arbeta med Automation på en ny avdelning inom ett väletablerat företag? Om du är en passionerad automationsingenjör med intresse för förnybar energi samt att ge god service till kunder, skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

Stad: Gävle

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, 100 %

Startdatum: September 2023

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Tjänsten innefattar betydelsefullt arbete med automationsprojekt inom fastighet och industri med fokus på service gentemot kund.

Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara en del av en växande och innovativ organisation som fokuserar på förnybar energi. Du kommer att få möjlighet att utveckla och implementera automationslösningar som bidrar till en hållbar framtid. Du kommer ingå i sammansvetsat arbetsteam som har roligt tillsammans. Arbetsplatsen har högt i tak för att uttrycka sina egna idéer samt möjligheter att påverka organisationen.

I och med att fastighetsautomationsteamet fortfarande tar sin form får du stort inflytande i hur din roll ska ta sig i form och vad som ska prioriteras och fokuseras extra på.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom automations-, elektro- eller energiteknik, alternativt tidigare arbetslivserfarenhet som automationsingenjör inom byggnads/fastighetsautomation
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs i kommunikation med kunder och kollegor
  • Har B-körkort
  • Har goda kunskaper i PLC-programmering
  • Har baskunskaper inom Ellära
  • Har en grundförståelse för byggnader och hur dess olika delar samspelar

Det är meriterande om du :

  • Har kunskaper inom BMS system

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Innovativ
  • Anpassningsbar

Vi ser gärna att du är nyfiken och har ett stort tekniskt intresse samt att du gillar att arbeta strukturerat.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Information

Vår kund är en framstående leverantör inom el, vvs, ventilation och andra tekniska installationer i fastighet och anläggningar. Fokus ligger på att erbjuda service och installationer av hög kvalitet. Genom att skapa väl fungerande och energieffektiva fastigheter bidrar de till en mer hållbar samhällsutveckling.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här