Sökresultat
Annons-ID: 15097637

Automationstekniker till Systeminstallation Göteborg!

Är du en passionerad automationstekniker som älskar att skapa smartare och mer effektiva lösningar? Nu har du möjlighet att bli en del av deras dedikerade team som levererar innovativa automationslösningar för klimatsmarta fastigheter. SI Göteborg värdesätter samarbete och strävar efter att vara ledande aktör inom sin bransch. Är du redo för nästa steg i karriären? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: SI

Stad: Göteborg

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

SI levererar energieffektivisering och automation för framtidens klimatsmarta fastigheter. De projekterar, konstruerar och installerar system som samordnar värme, kyla och ventilation.

Som automationstekniker kommer du utgå från kontoret i Göteborg där det idag arbetar 18 kollegor. Din vardag kommer att variera då du kommer ansvara för felsökning-, service- och driftsättning hos både nya och befintliga kunder. Du kommer till viss del vara ute hos deras kunder i Västsverige och har alltid ett team som backar upp dig på distans – eller på plats när så krävs. Vidare kommer du även ha ett nära samarbete med projektledare, programmerare och andra automationstekniker hos SI.

Dina primära arbetsuppgifter kommer innefatta:

 • Vara delaktig i bland annat projektledning, konstruktion, idrifttagning
 • Utveckla och driftsätta smarta energieffektiva systemlösningar både i nya och befintliga system mestadels från Regin
 • Kundservice/ Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
 • Utföra tekniska serviceuppdrag

Du erbjuds:

 • Att få bli en del av ett företag där kollegorna trivs och har roligt tillsammans
 • Bra förmånspaket i form av friskvårdsbidrag, förmånsbil samt flexibel arbetstid
 • Goda utvecklingsmöjligheter för att kunna ta ytterligare steg i din karriär

Vi söker dig som

 • Har arbetslivserfarenhet av en liknande roll eller har arbetat med elinstallationer och/eller styr & reglerteknik
 • Talar och skriver obehindrat i svenska då det kommer att användas i det dagliga arbetet
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har

 • Har en relevant gymnasie-, YH-, eller högkoleutbildning inom el eller automation
 • Har ett genuint teknikintresse

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

SI

SI-gruppen är ledande inom utveckling av mjukvaror och system som levererar innovativa lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Deras företag grundades med en stark betoning på att etablera värdefulla samarbeten, och den filosofin präglar fortfarande deras verksamhet idag. De värnar om sina relationer, både med leverantörer och deras slutkunder, och de tror på att arbeta tillsammans för att nå deras mål.

De är dedikerade till att skapa framtidens klimatsmarta fastigheter genom att utveckla och leverera energieffektiviserings- och automationslösningar. De projekterar, konstruerar och installerar intelligent teknik som samordnar värme, kyla och ventilation. Resultatet är ett förbättrat inomhusklimat och minskade energikostnader. De brinner för att göra fastigheter smartare och mer effektiva, och de tar sig an varje projekt med både hjärta och hjärna. Deras motto är att varje energieffektiviseringsprojekt de genomför alltid ska vara det bästa.

Idag är de en stolt organisation med över 200 engagerade medarbetare som verkar från flera orter runt om i Sverige, inklusive Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg och Stockholm. De är verksamma inom en mängd olika fastighetssegment, inklusive kommunala fastigheter, kontor, affärslokaler, bostäder, VA (vatten och avlopp), spa och badanläggningar, hotell, logistik och energi- och drifttjänster.

Bli direktrekryterad till SI

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här