My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100527

Backend utvecklare till SF Anytime!

Trivs du i en miljö där det ekar av filmcitat och spänningen inför nästa storfilm? Vill du jobba i moderna miljöer med att skapa den bästa streamingupplevelsen? Här är din chans - vi söker en erfaren backend utvecklare till en äkta svensk streamingjätte! May the force be with you och sök redan idag!

Ansök här

Företag: SF Anytime AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du arbeta i ett tight, kompetent team där alla utmanar varandra för att skapa den bästa streamingupplevelsen. Gemensamt är ett stort intresse för teknik, film och serier och det diskuteras ofta gällande nästa stora premiär. Teamet har högt i tak, och du har därför stor möjlighet att påverka hur utvecklingen ska gå framåt samt företagets fortsatta framgång.

I teamet kommer ni att arbeta för att bygga en robust mikrotjänstbaserad plattform som tjänar både B2C och B2B. Du kommer få jobba med flertalet tekniker, som .NET, MongoDB, SQL Server, Docker, AWS, Terraform, GitHub + Actions och Splunk.

Arbetsuppgifter

 • Designa och bygga kvalitativa, robusta och skalbara API:er med hög tillgänglighet
 • Presentera och diskutera tekniska lösningar tillsammans med ditt team för att gemensamt lösa olika typer av problem
 • Samarbeta med andra utvecklare, produktägare och stakeholders för att ge den bästa kundupplevelsen

Vi söker dig som

 • Har minst 3-4 års erfarenhet inom .NET
 • Har erfarenhet av att bygga storskaliga, distribuerade system och webbtjänster inom e-handel, streaming eller liknande
 • Har god erfarenhet av AWS, Azure eller GCP; gärna även IaC
 • Har solid erfarenhet av både relations- och dokumentdatabaser
 • Har en förmåga att prioritera olika arbetsuppgifter
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används dagligen

Det är även meriterande om du har erfarenhet av React och/eller tidigare har arbetat med utveckling av en streamingtjänst.

Som person visar du ett högt engagemang för ditt arbete och trivs att arbeta tillsammans med ett team. Du har ett effektivt arbetssätt och en känsla för business. Vi ser även att du kan motivera för din lösning, samtidigt som du kan erkänna när någon annans idé är mer effektiv. Framåt i rekryteringsproccessen kommer vi att fokusera på följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

SF Anytime AB

Läs mer om SF Antyime här!

Bli direktrekryterad till SF Anytime AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Elin Sjösten eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100527

Ansök här