My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101336

Beredare inom eldistribution

Vill du utvecklas i din roll som beredare? Hos vår kund, som är ett mindre företag i en större koncern, finns denna möjlighet! Här får du tryggheten av ett stort företag men det familjära i ett mindre företag. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår kunds härliga team!

Ansök här

Plats: Solna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Vår kund är inne på en spännande resa med ett starkt framtidsfokus och behöver därför stärka upp sitt team. Vi söker dig som är handlingskraftig, målmedveten och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs i en roll som spindeln i nätet och kan hantera många bollar i luften, samtidigt som du känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. I denna koncern blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. De engagerar sig i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det de bygger och anlägger. Som Beredare kommer du att arbeta tillsammans med projektledaren, där du kommer ta stort ansvar inom alla förekommande arbeten med beredning av lokalnätsanläggningar för eldistribution. Du kommer att arbeta med flera projekt samtidigt och du kommer ha stor påverkan på projektets framgång och drift.

Arbetsuppgifter Som beredare kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och bestå av både kontors- samt fältarbete. Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Söka marktillstånd från kommun gällande kommande arbeten
 • Ha kontakt med markägare, kunder och myndigheter
 • Beställa material till projekt
 • Hitta tekniska lösningar och göra nätberäkningar
 • Kvalitetssäkra beredningar enligt EBR-standard

Vi söker dig som

 • Är diplomerad EBR-beredare
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet som beredare
 • Har B-körkort
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då det krävs i kommunikation med kollegor och kunder

Även dina personliga egenskaper är viktiga i denna rekryteringsprocess. Vi tror att, för att trivas i rollen, behöver du ha en känsla för andra människor, kunna anpassa din kommunikation och vara van att ha många bollar i luften. Vidare i processen kommer vi att fokusera på följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Strukturerad
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jennifer Assaly eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101336

Ansök här