My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102588

Beredare sökes till ett spännande företag till Luleå!

Har du ett intresse för teknik och konstruktion, och vill arbeta i nära dialog med markägare och myndigheter? Hos vår kund i Luleå kommer du som beredare att designa eldistributionsnät och vara en central del när det är dags att ta projekteringen från skrivbord till verklighet. Låter detta intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Plats: Luleå

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Fram till år 2045 kommer behovet av el fördubblas! Energibranschen är därför en av de kanske viktigaste och mest spännande branscher att jobba inom idag. Vår kund bygger och möjliggör den gröna omställningen och är i en spännande tillväxtresa. De vill nu ha ännu mer lokal närvaro och utökar teamet med en beredare som får vara först på plats i Luleå och bygga upp kontoret på plats. Rollen som beredare innefattar varierade arbetsuppgifter. Bland annat administrativa arbetsuppgifter samtidigt som du även gör platsbesök ute på fält. Som beredare har du nära kontakt med myndigheter, markägare och kunder gällande ex. tillståndsfrågor. Till en början kommer du få upplärning av kollegor som åker upp och har introduktion blandat med digital uppföljning, för att sedan kunna arbeta mer självständigt i projekt som du tilldelas.

Du erbjuds:

 • En möjlighet att utvecklas inom ett expanderande bolag, där ni tillsammans gör skillnad för samhället.
 • Avancera i din karriär och roll samtidigt som du får vara med i uppbyggnaden av Luleåkontoret samt vara en del av ett nära, högkvalificerat och ambitiöst team.
 • En dedikerad konsultchef som ser till ditt välmående och din utveckling inom karriären.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Academic Work och arbetar ute på uppdrag hos vår kund. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med tillståndsfrågor
 • Kontakt med bland annat myndigheter, markägare och andra kunder
 • Skapa nätberäkningar och ekonomiska kalkyler
 • Arbeta med dokumentation och uppföljning av projekt

Vi söker dig som

 • Har en el-teknisk gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom eldistribution eller motsvarande erfarenhet från arbetslivserfarenhet
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, detta för att båda språken förekommer i arbetet
 • Har B-körkort då resor förekommer i tjänsten

Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande tjänst.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kommunikativ
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Moa Sällström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102588

Ansök här