My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100814

Besiktningsman inom OVK!

Lassila & Tikanoja FM AB

Har du gedigen erfarenhet inom ventilation och trivs med en varierande arbetsdag och arbetsmiljö? Är du intresserad av att fördjupa dina kunskaper inom besiktning och beskriver dig själv som en noggrann problemlösare och föredrar att arbeta proaktivt för att säkerställa smidig drift? Lassila & Tikanoja letar efter en erfaren Besiktningsman för ett av deras betydande projekt i Stockholm. Vi välkomnar din ansökan och ser fram emot att möjligen ha dig som en värdefull del av teamet.

Ansök här

Företag: Lassila & Tikanoja FM AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Hos Lassila & Tikanoja kommer du få möjlighet att ta dig an ett helt nytt projekt tillsammans med kvalificerade kollegor. I rollen kommer du att få använda dig av dina tillhandahållna kunskaper, samtidigt som du får möjlighet att lära dig nytt och utvecklas. Är du mer junior i din roll får du till en början möjlighet att gå bredvid en kollega med lång erfarenhet om du kan lära sig rutiner av, för att sedan ta dig an detta uppdrag med stort ansvar. Är du däremot mer senior ges stora möjligheter att påverka, sätta rutiner och forma tjänst och arbetssätt på det sätt som du bedömer är bäst.

Under din arbetsdag som besiktningsman kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom besiktning. Arbetet kommer att fokusera på OVK-besiktningar av ventilation där du kommer möta både planerat underhåll samt felavhjälpande underhåll. Arbetet kommer även innebära att identifiera och analysera problem som är svåra att avhjälpa. Varje dag bjuder på varierande arbetsuppgifter och utmaningar som du möter själv eller i samråd med dina kollegor.

Du kommer tillhöra ett nytillsatt team som arbetar mot Lassila & Tikanojas ny kund inom hyresrätter. Vi söker dig som lockas mot möjligheten att starta ett nytt team, komma med förslag och sätta bolagets nya rutiner. Är det dig vi söker? Hör av dig!

Vi söker dig som

  • Har behörighetsnivå N eller K för OVK
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
  • B-Körkort

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper. För denna tjänst ser vi att du är självgående, har en god kommunikativ förmåga och inte räds för att be om en hjälpande hand vid behov. Du har en god förmåga att se helhetsperspektiv samt är ansvarstagande och noggrann.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till Lassila & Tikanoja FM AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Elin Sjösten eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100814

Ansök här