My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101537

Bilinpektör till BCA i Strängnäs!

BCA Vehicle Remarketing AB

För dig som har ett stort tekniskt intresse och vill kombinera praktiskt samt administrativt arbete har vi en möjlighet för dig. Vi söker dig som tycker om att arbeta strukturerat och vill ge god service och arbeta nära dina kollegor på plats!

Ansök här

Företag: BCA Vehicle Remarketing AB

Plats: Strängnäs

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen som bilinspektör kommer du arbeta i BCAs operativa del vid bedömningen av fordonens skick. Du kommer främst hantera skadebedömningar, inspektioner och digital dokumentation av fordonens skick som används till BCAs kunder för att säkerställa att det blir en smidig och snabb upplevelse. Arbetet kräver att du är noggrann och ansvarstagande eftersom det är flera olika intressenter som tar del av dokumentationen. Det är av stor vikt att varje steg i processen dokumenteras, genom ditt arbete ska det gå att säkerställa hög kvalité under hela processen.

Du erbjuds som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Dokumentation som skadebedömningar och inspektioner av fordonens skick.
 • Viss testkörning av bilar och körning på parkering.
 • Vara behjälplig med allmänna arbetsuppgifter på arbetsplatsen.

Vi söker dig som

 • Har en avklarad utbildning inom fordon och besitter ett stort intresse för bilar.
 • Har B-körkort.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då språken används i det dagliga arbetet.
 • Besitter god datorvana.

Det är meriterande om du har

 • Har tidigare arbetat med bilar, exempelvis tekniker, säljare, mekaniker eller andra liknande roller.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad.
 • Kvalitetsmedveten.
 • Anpassningsbar.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

BCA Vehicle Remarketing AB

BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,7 miljoner begagnade bilar. Läs mer om BCA HÄR!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malin Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101537

Ansök här