My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104588

BIM- och informationssamordnare till Sweco!

SWECO Sverige AB

Vill du arbeta med att utveckla smarta och hållbara städer och samhällen? Har du tidigare erfarenhet inom BIM-/informationssamordning? Ta då chansen och sök denna spännande tjänst till Sweco. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: SWECO Sverige AB

Plats: Gävle eller Falun

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, kontorstider

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

På Swecos division Digital Services får du jobba i digital framkant och de lägger stor vikt vid lärande och utveckling. Bland dina framtida kollegor finner du BIM-experter, digitaliseringsledare, data- och informationssamordnare, geodataexperter, GIS-experter, FME-experter och systemutvecklare samt andra IT experter.

Att ha kul tillsammans på jobbet och lära av varandra är viktigt för gruppen du kommer tillhöra, liksom att ha bra balans mellan arbete och fritid. Sweco är måna om att du ska kunna lägga upp dina dagar flexibelt och få vardagen att gå ihop. Du kommer tillhöra en grupp om sex medarbetare som alla är experter inom sitt område samt en gruppchef.

Varför konsult på Sweco?

Att vara konsult är omväxlande och spännande. I varje uppdrag får man lära sig något nytt, vare sig det är en ny verksamhet, ny teknik eller lära känna nya människor. Tack vare den stora variationen i de uppdrag som finns på Sweco finns det goda möjligheter att själv välja väg för sin karriär, och t.ex. välja att jobba med en ny teknik, ramverk eller programmeringsspråk, utan att behöva byta jobb för det.

Konsultrollen på Sweco är fri och vi värdesätter att du naturligt engagerar dig i kundens verksamhet, tar ansvar för kundens utmaningar och med nyfikenhet och Swecos samlade kompetens i ryggen levererar värde i varje uppdrag. Hos dem kan ditt entreprenörskap utvecklas och du får mer än gärna träffa din drömkund för att förverkliga ditt drömprojekt.

Rollen som BIM- och informationssamordnare

Du uppskattar konsultarbetet och relationen med kunder där du värderar att utveckla och bibehålla kundrelationer samt skapa och sälja in uppdrag. Du utvecklar digitala lösningar till kunder inom varierande och spännande verksamheter i både privat och offentlig sektor.

Vidare kommer du arbeta i bygg- och infrastrukturprojekt eller åt fastighetsförvaltare. Du kan jobba med allt från att designa och automatisera processer och IT-stöd för projektstyrning till CAD-/BIM-samordning och dokumenthantering. Du kan även jobba med egenframtagna tjänstelösningar mot kund. Arbetet sker både över och i gränslandet mellan BIM- och informationssamordning, systemutveckling samt GIS och geodata.

Vi söker dig som

  • Har relevant utbildning samt minst fyra års arbetslivserfarenhet inom BIM- och informationssamordning
  • Trivs med kundkontakt
  • Kan göra dig förstådd i tal och skrift på svenska och engelska
  • Är tekniskt skicklig och nyfiken på att lära dig ny teknik

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Affärsinriktad
  • Ansvarstagande
  • Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

SWECO Sverige AB

Här kan du läsa mer om Sweco via deras hemsida.

Bli direktrekryterad till SWECO Sverige AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ingrid Hammarstrand eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gav01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104588

Ansök här