info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098002

Bli EA Installationers nya Elprojektör!

Som Elprojektör hos EA Installationer blir du en del av deras helhetskoncept och din kompetens blir grunden till deras framgång! Här har du chansen att påverka din egen roll och utveckling i en dynamisk miljö. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: E A Installationer Aktiebolag

Plats: Trelleborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I hjärtat av den idylliska staden Trelleborg finner man EA Installationer, ett företag med en sammansvetsad gemenskap, nära kundsamarbeten och med en lång historia, vilket gör att de till ett väletablerad företag inom branschen. Genom att erbjuda sina kunder ett helhetskoncept, där de är delaktiga från början till slut bygger de långvariga relationer och kan leverera ett resultat över förväntan. De erbjuder tjänster inom ett brett område så som; Projektering, nätverk och elinstallationer, säkerhet, automation och elbilsladdning.

De grundades 1989 och har vuxit i takt med åren till att idag vara över 40 medarbetare, men är på en fortsatt tillväxtresa.

Rollen

I rollen som deras nya projektör kommer du att vara en viktig nyckelspelare med möjlighet att forma och påverka dig egna roll och utveckling. Dina arbetsuppgifter komma skifta dag till dag och vecka till vecka, beroende vad för projekt du arbetar med. Arbetsuppgifterna kan där med innebära allt i från att delta i projekteringsmöten ute på plats, extern och intern kontakt med exempelvis projektledare inhouse, eller kunder för kommande eller nuvarande projekt. Du vidare att producera underlag kopplat till deras projekt, men även vara delaktig i skapandet av kostnadskalkyler för exempelvis anbud.

Du som projektör, gör så att de kan erbjuda ett helhetskoncept och din kompetens är en tillgång till företaget, vilket ger dig möjligheten att vara involverad i flera projekt och komma med din expertis.

Du erbjuds

 • En framåtsträvande arbetsplats med trygghet och en stor kundkrets.
 • Flexibilitet för en balanserad arbetslivsstil, inklusive möjlighet att arbeta hemifrån.
 • En stark och omfattande företagsutveckling med gynnsamma karriärmöjligheter.
 • Tjänstebil som en del av förmånspaketet.

Vi söker dig som

 • Antingen har du tidigare arbetslivserfarenhet inom entreprenad i elbranschen, till exempel som elektriker. Alternativt har du genomfört en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område, vilket har gett dig de kunskaper och färdigheter som normalt förvärvats genom praktiskt arbete på arbetsplatsen.
 • Behärskar svenska språket i både tal och skrift eftersom språket används dagligen

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta med CAD-system
 • Erfarenhet av en roll som Elprojektör

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Noggrann
 • Problemlösande
 • Kommunikativ
 • Har en god samarbetsförmåga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

E A Installationer Aktiebolag

Läs mer om EA Installationer här

Bli direktrekryterad till E A Installationer Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Kajsa Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal09@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098002

Ansök här