info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098558

Bli en del av Ringhals - Junior Radiofysiker

Ringhals AB

Hos Ringhals får du nu möjligheten att bli en del av deras Program Fenix! Du kommer som radiofysiker att arbeta med framtagning och kvalitetssäkring av mätmetoder för radioaktivt avfall. Vi söker dig som är samarbetsinriktad men även problemlösande och analytisk. Tillsammans med dina kollegor på Ringhals är du i denna rollen med och formar framtidens smarta energisamhälle. Välkommen in med dig ansökan idag!

Ansök här

Företag: Ringhals AB

Plats: Varberg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Ringhals kärnkraftverk har över 40 års erfarenhet av att producera el och jobbar både med äldre teknik samt med omfattande investeringar i ny teknik och nya system. De utmaningar som Ringhals står inför kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande, vilket innebär att de också ställer de kraven på dig som medarbetare. På Ringhals arbetar de ständigt med att utveckla verksamheten och arbetssättet för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på dem, var på de ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid.

Du erbjuds

 • En arbetsplats som investerar i sina anställda genom kontinuerliga utbildningar och en ingående introduktion
 • Ett kvalificerat och utvecklande arbete
 • Lönetillägg och milersättning för dig som pendlar minst 5 mil till Ringhals, exempelvis för dig som bor i Göteborg, Halmstad eller pendlar från annan ort

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Som radiofysiker kommer du att jobba under Program Fenix som är framtaget för att avveckla två av Ringhals fyra reaktorer. Du kommer att vara en del av delprogrammet Waste där du kommer att arbeta med utredningar och analyser av det radioaktiva avfallet som uppkommer vid rivning av kärnkraftverk, samt ta fram och kvalitetssäkra mätmetoder för att bestämma innehåll av radioaktiva ämnen.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning på högskole- eller universitetsnivå inom teknisk fysik, sjukhusfysiker eller likvärdig utbildning som innehåller motsvarande kurser inom hantering av farligt avfall.
 • Har goda kunskaper i både engelska och svenska såväl tal som skrift då arbetet sker på dessa språk.
 • Innehar ett svenskt medborgarskap då detta krävs för att gå igenom säkerhetsprövningen för tjänsten
 • Innehar B-körkort då resor är en naturlig del av tjänsten

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av liknande arbete inom kärnanläggningar, avfallshantering och tillhörande radiologifrågor
 • Erfarenhet av arbete inom energibranschen, processindustrin eller motsvarande

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Anpassningsbar
 • Resultatinriktad

Tjänsten är placerad i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras i samband med rekryteringsprocessen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ebba Folkesson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgh01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098558

Ansök här