Sökresultat
Annons-ID: 15096461

Bli en del av Solar - Nu söker vi en teknisk innesäljare!

Vi söker för Solars räkning en teknisk innesäljare med inriktning mot el som vill vara med på deras tillväxtresa i Linköping. Detta gör du genom din goda kunskap och erfarenhet inom el och på så sätt kunna rådgiva kunder och erbjuda bästa möjliga service utifrån deras behov. Tillsammans med dina kollegor kommer du få vara med och bidra med innovativa lösningar som bidrar till att göra skillnad för kunderna.

Ansök här

Företag: Solar Sverige Aktiebolag

Stad: Linköping

Jobbkategori: Sales

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Hösten 2023

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Som teknisk innesäljare med inriktning mot el hos Solar är din huvudsakliga uppgift att möta kunder och erbjuda dem vägledning och bästa möjliga service baserat på deras specifika behov. Solar strävar efter att förbättra kunders verksamheter genom att tillhandahålla teknisk rådgivning och sälja produkter inom deras olika affärsområden samt värdeskapande tjänster.

Din roll som teknisk innesäljare innebär det att du är en viktig länk mellan kunden och Solar. Du kommer att vara experten inom el, som kan förstå och analysera kundens behov och sedan rekommendera lämpliga lösningar. Genom att ha en bred kunskap om våra produkter och tjänster kan du ge råd och vägledning till kunderna för att hjälpa dem att fatta välgrundade beslut.

För att vara framgångsrik i rollen som teknisk innesäljare är det viktigt att du har en förståelse för el och kunskap om våra produkter och affärsområden. Genom att erbjuda bästa möjliga service och vägledning till kunder kommer du att spela en avgörande roll i att stärka Solars position som en pålitlig och föredragen leverantör av tekniska lösningar. Ditt arbete som teknisk innesäljare bidrar till att optimera kunders verksamheter och skapa värde för dem på lång sikt.

Du erbjuds

 • Goda möjligheter till intern utveckling och karriär
 • En trygg arbetsgivare som är väl etablerat i Sverige samt norra Europa.

Arbetsuppgifter

 • Försäljning och rådgivning av tekniska produkter.
 • Samarbeta med kollegor inom Solar kring sådant som offerter, nya kunders potential och behov av produkter och tjänster samt delta vid olika kundaktiviteter.

Vi söker dig som

 • Har goda kunskaper inom el och kunna rådgiva kunder inom tekniska frågor.
 • Kan tala och skriva på svenska och engelska då båda språken förekommer i ditt dagliga arbete.
 • Har god vana av att arbeta med datorn som redskap.

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet inom försäljning eller rådgivning.
 • Utbildning inom el.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Solar Sverige Aktiebolag

Läs mer om Solar HÄR eller kika in på filmen nedan.

Bli direktrekryterad till Solar Sverige Aktiebolag

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här