Sökresultat
Annons-ID: 15096827

Bli en del av Stadler- Nu söker vi en Systemingenjör!

Stadler Service Sweden AB

Nu söker vi dig som brinner för att skapa nytänkande teknisk design för att ta fram innovativa och hållbara lösningar för framtida tågresenärer. Här får du möjligheten att axla en spännande roll i en dynamisk miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag om det låter som något för dig!

Ansök här

Företag: Stadler Service Sweden AB

Stad: Västerås

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I denna roll kommer du tillsammans med ett 15-tal andra ingenjörer utveckla funktionella lösningar där du får vara en del av hela kedjan från skiss till slutprodukt. Här får du det tekniska ansvaret för ett eller flera system på fordonet. Ett nära samarbete sker med övriga funktioner på företaget för att säkerställa att lösningar uppfyller uppsatta fordonskrav, kundkrav och standarder.

Du erbjuds

 • En viktig position i en kreativ och dynamisk miljö.
 • Du är med och gör skillnad på utvecklingsresan mot en hållbar framtid.
 • Du får jobba i ett expansivt globalt företag som har stort lokalt mandat!

Arbetsuppgifter

 • Besitta det tekniska ansvaret för ett eller flera system på fordonet.
 • Realisera konstruktionen och följa upp systemets tillgänglighet.
 • Säkerställa att lösningarna uppfyller samtliga kundkrav, standarder och fordonskrav.

Vi söker dig som

 • Har en ingenjörsexamen inom elektrisk eller mekanisk konstruktion.
 • Har några års erfarenhet av teknisk design från tillverkande industri,
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift pågrund av att båda språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet från fordonsindustri eller tågbranschen.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Självutvecklande
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Stadler Service Sweden AB

Stadler har byggt tåg i över 80 år. Med deras innovationskraft, flexibilitet och tillförlitlighet är de idag en ledande tillverkare av järnvägsfordon. Cirka 14 000 anställda arbetar på flera produktions- och konstruktionsanläggningar och över 70 serviceställen i Europa, Nordamerika och Nordafrika. I Sverige utför Stadler Service underhåll, reparationer och moderniseringar av järnvägsfordon. Med schweizisk precision strävar vi efter att leverera högsta kvalitet till den svenska järnvägsindustrin. Över 350 medarbetare arbetar i våra välutrustade verkstäder i Västerås, Stockholm och Eskilstuna, som utgör basen för Stadler Service Sverige. Läs mer om Stadler HÄR!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här