Sökresultat
Annons-ID: 15097716

Brinner du för att lära ut och är duktig på engelska? Se hit!

Vi söker nu en student som ska hjälpa Kamics medarbetare i Kina att bli mer bekväma med att prata engelska. Din roll kommer att vara att lära ut engelska under digitala träffar samt planera utbildning. Du behöver inte ha någon kunskap i kinesiska utan allt fokus ska ligga på konversationsträning i engelska. Det här är ett perfekt tillfälle för dig som studerar till lärare i engelska och/eller har tidigare erfarenhet av att coacha engelska.

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Education

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

KAMIC Installation AB är ett teknikföretag som arbetar med försäljning, tjänster samt systemlösningar av ljus- och säkerhetsprodukter. Deras huvudsakliga fokusmarknader finns inom områdena fastigheter, bygg och industrin. Verksamheten är uppdelad i olika produktområden som till exempel nödbelysning, belysning och brand-/ inbrottslarm. Kamic har produktion i Kina och det är 8 stycken medarbetare från den fabriken som ska kompetensutvecklas i engelska. Tanken är att personerna i grupp kommer att diskutera olika ämnen. Som komplement till grupptillfällena så kommer det även vara individuell coachning en gång i veckan med varje medarbetare. Det kommer inte vara någon teknisk engelska där du som lärare/coach behöver några förkunskaper utan fokus kommer att vara på att få deltagarna bekväma med engelsk konversation och utveckla deras nuvarande kunskaper. Du kommer att ta över från den nuvarande engelska coachen.

Det här är det perfekta uppdraget för dig som är student som och vill ha ett meriterande extrajobb på sidan av dina studier. Allt arbete sker hemifrån digitalt via teams och du lägger upp planeringen tillsammans med Kamic. Omfattningen är ungefär 8-10 timmar i veckan. Då det är stor tidsskillnad mellan Sverige och Kina så kommer utbildningstillfällena att hållas under förmiddagen eller lunchtid svensk tid. Det finns flexibilitet att planera in tillfällena så att de passar in i ditt skolschema.

Du erbjuds

 • Meriterande arbetslivserfarenhet på sidan av dina studier
 • Självständigt arbete med eget ansvar
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner

Arbetsuppgifter

 • Lära ut engelska under digitala tillfällen, både grupp- samt individuell undervisning
 • Planera och förbereda undervisningen med till exempel PowerPoints, spel, etcetera

Vi söker dig som

 • Studerar idag på eftergymnasial nivå på minst 50%
 • Har mycket goda kunskaper i engelska
 • Du kanske studerar till lärare idag eller har tidigare erfarenhet av att coacha och lära ut engelska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Självgående

Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna då rollen kräver mycket eget ansvar.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här