info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15097701

Business Analyst i finansbranschen med intresse för teknik

Clara Financial Consulting AB

Nu söker vi en Business Analyst till Clara Financial Consulting som vill satsa på en karriär som verksamhets- och IT - konsult inom finansbranschen. Här får du en unik möjlighet att bli en del av ett ungt bolag i expansionsfas. Förutom att du kommer ges stora möjligheter att utvecklas både inom finans och IT, kommer du få ett gäng härliga och kompetenta kollegor som du kan lära dig mycket av!

Ansök här

Företag: Clara Financial Consulting AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Clara Financial Consulting är ett modernt och kompetent företag, som genom att vara den attraktivaste arbetsgivaren inom sin nisch, kan erbjuda sina kunder de bästa konsulterna på marknaden. Företaget drivs idag av fem partners där samtliga är aktiva i bolaget. Detta gör att du kommer kunna komma med idéer och förslag på nya koncept och faktiskt få dessa uppmärksammade då miljön präglas av en öppen och entreprenöriell atmosfär.

Clara tror även på transparens i bolaget och att du som medarbetare ska ha full insyn i vad som händer. Du kommer komma till ett sammansvetsat konsultteam på 35-40 personer med mycket kompetens inom finansområdet generellt och framförallt inom värdepapper och kapitalförvaltning. Trots att stora delar av arbetet går ut på att vara ute hos kund satsar företaget mycket på att ses internt för att bygga en bra företagskänsla och utbyta erfarenheter. Det görs genom frekventa möten som ofta avslutas med trevliga middagar samt konferenser på härliga platser eller gemensamma after-works på kontoret.

Arbetsuppgifter

En vanlig dag som Business Analyst kan innebära att du arbetar med att analysera kunders behov och IT-lösningar för att sedan kunna identifiera förbättringsområden och implementera dessa via kravställning. Du kommer exempelvis arbeta med att ta fram finansiell data som du med hjälp av system sammanställer, analyserar och gör beräkningar på för att sedan skapa rapporter. En annan viktig del i rollen är att effektivisera kundernas processer och arbetssätt. Beroende på din kompetens och intresse kan även rollen anpassas så att den blir mer teknikinriktad och då innehåller inslag av systemdesign, utveckling och data warehousing.

Vi söker dig som

  • Universitetsutbildning inom industriell ekonomi, teknisk fysik, eller annan motsvarande utbildning inom finans och teknik
  • Viss erfarenhet inom området, från exempelvis relevant extrajobb/examensarbete eller av liknande arbete där du har riktat in dig på teknik och finans
  • God systemvana och vana att jobba i exempelvis Excel. Det är högt meriterande med erfarenhet av system för hantering och analys av värdepapper och portföljer
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, detta då du kommer använda båda språken i arbetet

Som person är du stabil och trygg i dig själv. Du tycker om att samarbeta och med hög servicekänsla hjälpa andra. Din kommunikativa förmåga är stark och du har lätt för att anpassa dig till nya situationer.

Meriterande:

  • Arbetat i portföljsystem som SimCorp Dimension (SCD), eller motsvarande
  • Erfarenhet inom exempelvis SQL, .Net, Java eller webbutveckling

Övrig information:

  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Målargatan 7 i centrala Stockholm

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Clara Financial Consulting AB

Clara Financial Consulting är ett modernt konsultföretag med 100% fokus på att hjälpa företag inom Finansbranschen med specialistkompetens och bemanning vid arbetstoppar och projekt. Clara grundades 2017 och attraherade snabbt ett antal seniora medarbetare som samlades runt en vision om hur ett modernt, inkluderande och öppet konsultföretag präglat av arbetsglädje och kontinuerligt lärande skulle fungera. Idag är Clara ett stabilt partnerägt företag med en stadig tillväxt av konsulter och kunder.

Bli direktrekryterad till Clara Financial Consulting AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jennifer Assaly eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15097701

Ansök här