My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102014

CAD - Projektör

Bergab-Berggeologiska Undersökningar Aktiebolag

Är du en problemlösare som älskar teknik och vill arbeta i CAD? Vill du också börja arbeta på en arbetsplats med god sammanhållning som värdesätter kultur och sina medarbetare? Tveka inte på att ansöka idag, vi jobbar med löpande urval!

Ansök här

Företag: Bergab-Berggeologiska Undersökningar Aktiebolag

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Bergab är ett fristående specialistföretag som erbjuder tekniska konsulttjänster inom områdena berg, mark, vatten och miljö baserat på nytänkande, lång erfarenhet och ett starkt engagemang. Nu söker vi, åt vår kund Bergab, en CAD-projektör som vill ta nästa kliv i karriären. Vi letar efter dig som är driven och gillar att lösa utmaningar inom projektering och är orädd för att prova dig fram. Rollen är ännu inte helt färdigdefinierad då den kommer att utvecklas beroende på hur du är som person och vad du har för intressen. Du kommer att kliva in i en organisation som har en stark och varm kultur med medarbetare som värdesätter samarbete, och där du får många möjligheter att delta i olika projekt från flera olika håll.

Arbetsuppgifterna har inte alltid en tydlig ram för hur de ska genomföras, vilket ger utrymme för den kreativa och teknikintresserade personen att arbeta på sitt sätt hos Bergab. Arbetsuppgifter kan skilja sig lite beroende på projekt och prioriteringar men kommer primärt att omfatta konstruktion, modellering, ritningar i CAD i samband med problemlösning i allt vad det kan innebära i projekten som finns.

Du erbjuds

  • En arbetsplats där många stannar på grund av kollegorna och den starka kulturen som de har byggt upp tillsammans
  • Utrymme och uppmuntran till att komma med nya idéer som du tror på

Vi söker dig som

  • Har en teknisk högskoleutbildning på minst 180 hp inom exempelvis geovetenskap, mekanik, väg och vatten eller annat som vi anser relevant för arbetsuppgifterna
  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet av ett CAD program
  • Obehindrade kunskaper i tal och skrift på engelska och svenska
  • Har arbetat i projektform tidigare

Det är meriterande om du har

  • Arbetat i AutoCad eller Microstation
  • B-körkort
  • Arbetat med byggnationer, detaljplaner eller järnvägsplaner

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Lösningsfokuserad, initiativtagande, hjälpsam och flexibel.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bergab-Berggeologiska Undersökningar Aktiebolag

För mer än 50 år sedan såg Bergab dagens ljus i en liten enrumslägenhet på Odinsgatan 22A i Göteborg. Det har naturligtvis hänt en del sedan dess. Bergab har vuxit och dem är numera cirka 115 medarbetare på kontoren i Stockholm och Göteborg.

Då likväl som nu är det deras tre värdeord som genomsyrar det dagliga arbetet på Bergab: engagemang, kunskap och samarbetsförmåga. Dem erbjuder tjänster under alla skeden av ett projekt - från förstudier till underhållsbesiktningar. Med Bergabs stora samlade kunskap, deras medarbetares goda samarbetsförmåga och det stora engagemang som dem alltid lägger ned i sina uppdrag är detta den största garanten för ett väl genomfört arbete och nöjda beställare.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Inas Arif eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102014

Ansök här