info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099187

Change Control Manager till Getinge!

Maquet Critical Care AB

Du som drivs av förändringsarbete, är positiv och driven och vill arbeta i ett team med bra gemenskap på ett företag som gör verklig skillnad i människors liv borde läsa vidare - det här kan nämligen vara ditt drömjobb! Hos Getinge kommer du komma i kontakt med den senaste tekniken och få arbeta med produktutvecklingsarbete till ett flertal medicintekniska produkter som används inom intensivvården världen över. Söker du en långsiktig utmaning på ett företag som kommer ge dig rätt förutsättningar att lyckas i din roll? Då har du hittat rätt!

Ansök här

Företag: Maquet Critical Care AB

Plats: Solna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Heltid, 100%

Startdatum: ASAP, med hänsyn till uppsägningstid

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu söker vi en Change Control Manager till världsledande medtech-bolaget Getinge. I rollen kommer du att ansvara för att driva Getinges ECO-process (Engineering Change Order) för de produkter som är i produktion. Eftersom samma process används i framtagandet av nya produkter kommer du även bli en del av innovativa utvecklingsprojekt, och samarbeta tätt med kollegor inom produktion, utveckling, sourcing och supply. Du erbjuds en dynamisk och internationell miljö med stora kontaktytor internt , och eftersom alla avdelningar utgår från Solna får du ta del av hela processen från forskning till produktion. Med andra ord finns det mycket kompetens nära tillhands som du både kan lära och inspireras av. Hos Getinge tenderar anställda att stanna länge på grund av det öppna klimatet och de oändliga utvecklingsmöjligheterna.

Vi hoppas att du blir nyfiken på tjänsten och Getinge - vi kommer berätta mycket mer under rekryteringsprocessens gång!

Du erbjuds

 • En flexibel arbetsplats där majoriteten av arbetsuppgifterna kan utföras remote
 • Goda möjligheter till en intern karriär hos ett marknadsledande medtech-bolag

Anställningen kommer börja som ett konsultuppdrag genom oss på Academic Work. Så länge alla är nöjda med samarbetet är ambitionen att du framöver kommer bli direktrekryterad till Getinge. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Rollen som Change Control Manager är av varierande karaktär och du kommer ansvara för en rad olika arbetsuppgifter, men du kommer b.la. att:

Arbetsuppgifter

 • Starta ECO processen genom ett så kallat konsekvenslistemöte där konsekvenslistan fungerar både som underlag till beslut samt som protokoll för mötet. Vid möte fattas även beslut vem som ska koordinera ändringen.
 • Säkerställa att förändringsarbetet drivs i enlighet med ECO-processen och att beslutade aktiviteter genomförs enligt konsekvenslistan
 • Vara delaktig i överlämning mellan utvecklingsprojekt och verksamhetsimplementering
 • Säkerställa att alla konsekvenser är åtgärdade inför produktionssättning
 • Upprätta och vidmakthålla planen för de ECO-processer er du driver samt säkerhetsställa att det löpande arbetet samordnas med pågående produktutvecklingsprojekt
 • Informera och kommunicera beslut och status till berörda parter i ändringsärenden
 • Uppdatera och skapa produktstrukturer i SAP
 • Underhålla ändringsdatabasen med relevant information och dokumentation

Vi söker dig som

Vi söker någon som har ett helhetstänk men som även kan fokusera på detaljer, och vill driva projekt framåt. Du är en person som trivs med att utveckla och dela din kunskap med dina kollegor, är kreativ och lösningsorienterad.

 • Har en avslutad utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande
 • Erfarenhet av produktion av industriella produkter
 • Kunskap kring hur man får saker gjort i en komplex organisation och hur man verkar genom andra
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP

Vi blir extra nyfikna om du sen tidigare har utbildning inom medtech och/eller erfarenhet av medicintekniska regelverk. Den tekniska kunskapen är självklart viktig, men vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper. Följande kompetenser ser vi som extra viktiga i denna roll:

 • Kommunikativ
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Självständig & noggrann

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Getinges önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Hanna Agbelin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på hanna.agbelin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099187

Ansök här