info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099730

Civilingenjörsstudent sökes för analytiskt extrajobb!

Studerar du industriell ekonomi på universitet/högskola och vill stötta vår kund med analytiskt arbete? Perfekt - då är det dig vi söker. Vår kund söker dig som vill arbeta extra inom affärsutvecklingssupport och därmed hjälpa till att analysera, samla in och redovisa information kopplat till ett projekt innefattande olika frågeställningar.

Ansök här

Plats: 100% på distans

Jobbkategori: Marketing / Information / Media

Omfattning: Deltid

Startdatum: 15 december

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

I denna roll kommer du att stötta vår kund som är egen-företagare med analys för företagets affärsutveckling. Arbetet är i projekt-form och vi letar efter dig som har tid över från studierna som vill skaffa värdefull arbetslivserfarenhet på sidan av detta.

I tjänsten kommer du att få ansvara över att analysera och samla information om ett antal frågeställningar. Du kommer i slutet av projektet att redovisa resultatet av ditt arbete och dina slutsatser. Det är viktigt att du tycker om och är orädd inför att analysera och leta information då du kommer att göra detta mycket självständigt. För att samla in den information du behöver så är det viktigt att du tar egna initiativ och är kreativ inför hur du ska hitta den efterfrågade informationen. Du kommer att behöva kontakta personer över telefon och därmed är det viktigt att du är orädd inför det.

Arbetet sker helt på distans och du kommer att arbeta på fria tider när det passar dig och ditt schema. Du förväntas arbeta ett visst antal timmar per vecka - men hur många timmar kan variera från vecka till vecka. Detta stämmer du av med din uppdragsgivare.

När detta projekt är klart, finns eventuellt möjligheten för dig att även hjälpa till vid kommande projekt.

Du erbjuds

  • Ett meriterande extrajobb inom analys
  • Möjligheten att arbeta när det passar dig och arbeta helt på distans

Arbetsuppgifter

  • Analysera, samla in och redovisa information

Vi söker dig som

  • Studerar civilingenjör inom industriell ekonomi och har studerat minst 3 år

Det är meriterande om du

  • Studerar vid KTH, Uppsala universitet eller Chalmers
  • Har kunskaper i Python

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Analytisk
  • Kommunikativ
  • Nyfiken & orädd

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ellen Smits eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099730

Ansök här