My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101791

Client Associate till Selected Group

Är du redo att fördjupa dig i den spännande världen av investeringar och finans? Vi letar efter en engagerad och kundfokuserad individ som vill vara en nyckelspelare i deras framgångsrika investeringsteam som Client Associate. Hos Selected Group får du möjligheten att arbeta nära deras kunder och skapa enastående kundupplevelser. Som Client Associate kommer du att vara en nyckelperson för deras kundrelationer och bidra till att bygga långsiktiga partnerskap. Om du är passionerad för finans, har en önskan att skapa värde för kunder och trivs i en dynamisk miljö, väntar en givande möjlighet på dig. Ansök nu för att ta det första steget!

Ansök här

Företag: Selected Group Sverige AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Som en central del av Associateteamet är din primära uppgift att initiera kontakt och boka möten med potentiella investerare i Sverige inom segmentet Private Banking, HNWI och UHNWI. Fokus ligger på att utforska möjligheterna inom grön infrastruktur och cirkulära projekt. Din arbetsdag utvecklas på kontoret, där du proaktivt engagerar dig i dialog med nya investerare för att väcka intresse och utforska deras möjligheter. Med betydande flexibilitet i din dag vet du exakt vad som förväntas av dig, vilket möjliggör enkel fokusering på det väsentliga. Vi förstår att en utmaning i rollen är att kommunicera komplexa lösningar på ett begripligt sätt. Därför ägnar du varje vecka åt personlig utveckling för att förbättra både dig själv och ditt tillvägagångssätt, vilket konsekvent leder till att du når dina uppsatta mål.

Du erbjuds

 • Två årliga företagsresor där strategi, boende och samvaro med kollegor diskuteras i en avslappnad miljö
 • En god konkurrenskraftig lön
 • Pension och sjukförsäkring
 • Månatliga fredagsbarer med aktiviteter som vinprovning och padeltennis för en rolig och avslappnad atmosfär
 • Ett fast lönepaket och provision baserat på prestation för att erkänna och belöna framgång
 • Teambonus för aktiviteter som grundar sig på övergripande prestation för att främja ett samarbetsinriktat arbetssätt

Arbetsuppgifter

 • Kontakta och boka möten med potentiella investerare
 • Veckovisa säljutbildningstillfällen för att förbättra dig själv och ditt tillvägagångssätt, så att du konsekvent når dina mål
 • Samarbeta med kollegor i ditt team

Vi söker dig som

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har erfarenhet av att arbeta med försäljning, fördelaktigt med mötesbokning

Det är meriterande om du har

 • Har ett intresse och/eller erfarenhet av investeringsbranschen För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
 • Affärsmässig
 • Relationsskapande
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Selected Groups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli direktrekryterad till Selected Group Sverige AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ilknur Kaya eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101791

Ansök här