My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100030

Client Executive till Selected Group

Välkommen till ett dynamiskt företag där du kommer att ha en nyckelroll i att vägleda och driva affären framåt på ett spännande investeringsbolag! Vi söker dig som är en dynamisk lagspelare och som trivs i en snabbrörlig miljö inom en spännande organisation. Om du är redo för en utmaning och vill vara en del av ett framgångsrikt team, väntar en givande resa på dig. Ta det första steget mot din framtid och ansök nu!

Ansök här

Företag: Selected Group Sverige AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Försäljning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

I rollen som Client Executive kommer du att leda fysiska och digitala möten med kontinuerlig dialog med potentiella investerare för att väcka deras intresse och utforska möjligheterna som finns för dem. Du har flexibilitet att bjuda in investerare till kontoret för möten eller att träffa dem digitalt. Din dag präglas av stor flexibilitet, och du har tydlig förståelse för vad som förväntas av dig. Vi förstår att en utmaning i ditt arbete är att kommunicera komplexa lösningar på ett enkelt och begripligt sätt. Därför ägnar du tid varje vecka åt träning för att förbättra både dig själv och ditt tillvägagångssätt. På så sätt säkerställer du att du konsekvent når dina uppsatta mål.

De investerare du kommer att möta i rollen som Client Executive är intresserade av att investera, men står ofta inför utmaningen att välja rätt investering, partner och produkter. Du kommer att vägleda investerare genom att hjälpa dem skapa en professionell och optimerad portfölj med en bredd av tillgångar, inklusive fastigheter, förnybar energi och infrastruktur, utöver traditionella aktier och obligationer. Du kan antingen assistera med en del av portföljen eller ta hand om hela processen. Deras fokusområde omfattar Private Banking, HNWI (High Net Worth Individuals) och UHNWI (Ultra High Net Worth Individuals).

Du erbjuds

 • Två årliga företagsresor där strategi, boende och samvaro med kollegor diskuteras i en avslappnad miljö
 • En god konkurrenskraftig lön
 • Pension och sjukförsäkring
 • Månatliga fredagsbarer med aktiviteter som vinprovning och padeltennis för en rolig och avslappnad atmosfär
 • Ett fast lönepaket och provision baserat på prestation för att erkänna och belöna framgång
 • Teambonus för aktiviteter som grundar sig på övergripande prestation för att främja ett samarbetsinriktat arbetssätt

Arbetsuppgifter

 • Etablera kontakt med potentiella investerare, arrangera möten och leverera mervärde till de investerare du samarbetar med
 • Ha en löpande dialog med nya investerare för att väcka intresse och utforska deras möjligheter
 • Veckovisa säljutbildningstillfällen för att förbättra dig själv och ditt tillvägagångssätt, så att du konsekvent når dina mål

Vi söker dig som

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
 • Har erfarenhet av att arbeta med försäljning, fördelaktigt B2B

Det är meriterande om du har

 • Har ett intresse och/eller erfarenhet av investeringsbranschen

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Relationsskapande
 • Kommunikativ
 • Affärsmässig
 • Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och Selected Groups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Selected Group Sverige AB

Selected Group Sverige grundades som en del av Selected Group med säte i Danmark och är en investeringsgrupp som ger privata investerare unik tillgång till att investera i alternativa tillgångsklasser som fastigheter, sol, vind och grön infrastruktur. Investeringarna görs i operativa alternativ som löpande genererar avkastning till investerarna.

Bli direktrekryterad till Selected Group Sverige AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Ilknur Kaya eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100030

Ansök här