My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101578

Cloud Engineer AWS till Innovativt Tech Företag

Är du en Cloud Engineer som uppskattar en liten och snabbrörlig innovativ organisation där du kan hantera ett brett spektrum av arbetsuppgifter? Vi söker för närvarande en Cloud Engineer som vill vara en nyckelspelare inom arbetet med vår AWS plattform- och automatiseringsinitiativ.

Ansök här

Plats: Vasastan

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: 1 april

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Produkten som föreget erbjuder är utvecklad internt och är världsledande och patenterad. Företaget grundades 2014 och har aktivt arbetat med att introducera ny teknik på marknaden. Företagets teknik möjliggör ersättning av fysiska originaldokument med digitala original genom användning av blockchain-teknik (ex. handlingar inom bank och handel som Växlar, Löpande skuldebrev och Konossement). Företaget är nu på en spännande plats där produkten används både nationellt och internationellt och förväntas expandera på flera marknader under 2024. ”Vi är aktiva i en snabbt växande marknad och vi har pole position med vår produkt som började utvecklas redan 2016 och gick i produktion april 2019” – CTO Företagets arbetskultur är prestigelös och främjar teamwork och tydlig kommunikation mellan kollegor. Med 25 medarbetare kommer du i denna roll att arbeta både direkt med kunder, säljsida, utvecklare och med Cloud Engineer kollega som arbetat på bolaget sedan 2019 med AWS plattformen.

Arbetsuppgifter Som Cloud Engineer kommer du att spela en avgörande roll i att underhålla, vidareutveckla och automatisera företagets toppmoderna molninfrastruktur. Du kommer att vara involverad i att forma användningen av molnets potential i samarbete med företagets egen teknik, som är baserad på AWS Cloud. Dina arbetsuppgifter inkluderar att utveckla AWS plattformen, sätta upp kundmiljöer, deploya nya releaser, automatisera pipelines i produktion och skapa övervakning i system, inklusive relevanta larm. Du kommer också delta i rullande on-call schema för vår kunders produktionsmiljöer.

Du erbjuds Innovativa projekt: Arbeta med patenterad teknik inom negotiabla dokument och modern molnteknologi på en spännande marknad. Karriärtillväxt: Tydlig karriärresa med förväntningar på långsiktig tillväxt inom bolaget Flexibla arbetsarrangemang: Bolaget omfamnar flexibilitet mellan digitalt arbete och arbete från kontoret. Stödjande kultur: Arbeta i en inkluderande, stödjande och mångsidig miljö där varje teammedlems välbefinnande prioriteras. Spännande utmaningar: Unika utmaningar dagligen, som kräver innovation och kreativt tänkande.

Vi söker dig som

 • Språk: Engelska flytande i tal och skrift
 • Utbildning: Kandidat inom relevent område
 • Färdigheter: Jira, Amazon Web Services (AWS)
 • Ca 2 års erfarenhet i AWS plattformen

Det är meriterande om du har

 • Språk: Svenska
 • Utbildning: Master inom relevant område
 • Färdigheter: Certifikat inom AWS
 • Erfarenhet i andra cloud plattformar

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Kommunikativ

Övrigt

Start: 1 april. Omfattning: Heltid. Placering: Vasastan, möjligt att arbeta på distans några dagar i veckan.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anton Hegart eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101578

Ansök här