Sökresultat
Annons-ID: 15097618

Cloudutvecklare med fokus på Azure

Som Cloudutvecklare hos oss får du en unik chans att vara med i en start-up som har stora ambitioner inom fastighetsförvaltning. Du kommer vara med och utveckla och implementera banbrytande lösningar för att optimera fastighetsbranschen.

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Flexibelt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vi söker en kompetent och ambitiös Cloudutvecklare som vill vara med på vår spännande resa och hjälpa oss att skapa framtidens fastighetsförvaltning. Som en del av vårt team kommer du att spela en avgörande roll i att utveckla och implementera innovativa lösningar som möjliggör bättre fastighetsförvaltning och skapar mervärde för våra kunder. Du kommer som cloudutvecklare hos oss underhålla och utveckla vår fastighetsförvaltningslösning baserad på Microsoft Dynamics (CRM) och Power Plattformen, för att skapa digitala avbildningar av fastigheter för att bland annat lättare kunna identifiera och vidta åtgärd om något är fel. Vidare kommer du att implementera API-hantering i Azure för att möjliggöra framtida utvidgningar. Du kommer vara den som ansvarar för utvecklingen men kommer ha ett nära samarbete med systemarkitekten för att förverkliga vår vision.

För att passa i denna tjänst ser vi att du har ambitioner om att i framtiden bli system eller lösningsarkitekt. Du bör ha en vilja att jobba med teknik och ha en god förståelse för teknik.

Du erbjuds:

 • Att vara med på uppstarten av ett nytt innovativt bolag med ambitioner att vara i framkant gällande fastighetsförvaltningslösning som driver digital transformation inom fastighetsbranschen.
 • En dedikerad konsultchef från Academic Work under hela uppdraget

Vi söker dig som

 • Erfarenhet av molntjänster och djup förståelse för Azure, AWS eller GCP.
 • Erfarenhet av systemutveckling och databashantering.
 • Kunskap inom programmeringsspråk som exempelvis: C#, C++, Python och R.
 • Förmåga att sätta upp lösningar som kombinerar flera Azure-tjänster.
 • Språk: Engelska. Svenska är meriterande.

Det är meriterande om du har

 • Kunskap inom artificiell intelligens (AI).
 • Har erfarenhet av Azure Digital Twin och API-hantering i Azure.
 • Möjlighet att lära dig nya teknologier och koncept snabbt.
 • Utbildning: Systemvetenskaplig eller datateknisk utbildning (t.ex. från KTH).
 • Fullstack-utvecklingsförmåga med fokus på backend.
 • Erfarenhet av att arbeta med Microsoft Dynamics.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här